Uygun fiyatlı en iyi 10 klasik cep telefonu

CHIP Online
25-06-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Mobil dünyada her gün yeni bir cep ortaya çıksa da onların yeri başka! İşte yeni neslin klasikleri.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/uygu ... telefonu_20595.html


Resimlerle: Uygun fiyatlı en iyi 10 cep klasiği

Mobil dünya her geçen gün hızla gelişmeye devam ediyor. Fakat bazen geçmişe de dönüp bakmak gerek. İşte bu nedenle makalemizde geçmişe doğru bir yolculuğa çıkıyor ve bugün bile rakipleriyle yarışabilen uygun fiyatlı en iyi 10 cep telefonunu inceliyoruz.

Yeni bir telefon almayı düşünüyor ve hem donanımlı hem de uygun fiyatlı veya tasarımıyla öne çıkan bir model mi istiyorsunuz? Ya da daha çok müzik dinleyebileceğiniz veya kaliteli fotoğraflar çekebileceğiniz bir cep mi arıyorsunuz? O halde size bu işlemleri yalnızca yeni modellerin yapmadığını söyleyelim. Hem klasik sayılan telefonlar genç modellerden daha kararlı çalışıyorlar ve benzer özelliklere sahipler.

350 liraya müzisyen
Bu konuda en iyi örneklerden biri de Sony Ericsson W890i. Sadece 350 TL'ye bugünün perspektifinden bakıldığında bile oldukça iyi bir model olan W890i'ye sahip olabilirsiniz. Ayrıca sağlam bir kasaya, şık bir görünüme ve kaliteli bir kameraya sahip olmakla beraber, daha önce yaptığımız testlerin sonuçlarına göre de oldukça güçlü bir Walkman telefon olduğunun da altını çizmek gerek. Bunların dışında HSDPA özelliğiyle de bizden bir artı daha alıyor. Ve sonuç: Uygun fiyata üst sınıf müzik telefonu!

Tabiki yalnızca bir model yeterli değil. Bu yüzden birlikte geçmişin en iyi modellerine doğru kısa bir yolculuğa çıkacağız. Makalemizin devamında size önerdiğimiz gerçek flaşa sahip bir fotoğraf uzmanını, navigasyonlu bir dokunmatik modeli ve parmak dostu bir tasarım harikasını görebilir, ilgili modellere ait tüm detayları inceleyebilirsiniz.

Tüm konu: Uygun fiyatlı en iyi 10 klasik cep telefonu

Resimlerle: Uygun fiyatlı en iyi 10 cep klasiği


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce başka klasik modeller var mı?