Uygun fiyatlı Sony Xperia E1'i test ettik!

CHIP Online
18-08-2014, 01:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin alt seviye telefonu Xperia E1'den ne beklemelisiniz; ona ödeyeceğiniz paraya değer mi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/uy ... st-ettik_49006.html

Resimlerle: İnternet gerektirmeyen Navigasyon uygulamaları

Sony Xperia E1, uygun fiyatına rağmen Sony'den bekleyeceğiniz kaliteden ödün vermeyen bir telefon. Havalı işlevlerin çoğuna ve Xperia Z2'deki gibi bir şıklığa E1'de rastlamayacaksınız.


Böyle bir telefona sahip olmanın elbette bazı avantajları da var. Örneğin telefonu düşürdüğünüzde kırılmasından korkmayacaksınız, çünkü camla kaplı değil. Sony Xperia M2'nin altında yer alan Xperia E1'i Türkiye'de 570 TL'nin altında fiyata bulmanız mümkün. Xperia E1'i satın alırken karşınıza farklı modeller çıkmıyor, yani "hangi modeli seçsem" derdini yaşamıyorsunuz. Satın alabileceğiniz yegane model, 3G destekli, 4GB dahili depolama birimine sahip E1.


Xperia E1'in tasarımına baktığımızda, Xperia Z2 ve hatta M2'deki inceliği bulamıyoruz. Sony Xperia E1, çok daha klasik bir telefon. Arka tarafında cam kaplamaya rastlamadığınız cihaz, 12 mm kalınlığıyla dolgun bir telefon, ancak yine de oldukça küçük. 4 inç'lik küçük bir ekrana sahip telefonu taşımak hiç sorun olmuyor. Küçük yapısı sayesinde tek elle rahatça kullanabildiğiniz telefonu bizce çocuklar bile ellerinde zorlanmadan tutabilirler.


Tüm Konu: Uygun fiyatlı Sony Xperia E1'i test ettik!

Resimlerle: İnternet gerektirmeyen Navigasyon uygulamaları

Kaynak: www.chip.com.tr