Uzakdoğudan iPhone 5 haberi

CHIP Online
05-09-2012, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone 5'in ilk incelemesi, hiç beklemediğimiz bir yerden, hiç beklemediğimiz birinden geldi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/uza ... 5-haberi_35738.html

Ünlü oyuncu Declan Donnely'in bir nevi Tayvan ikizi olan pop yıldızı, iPhone 5'i tamamen gözler önüne serdi... Tayvanlılar tarafından fazlasıyla tanınan Jimmy Lin, Weibo isimi micro blog sayfası üzerinden iPhone 5 için kısa bir ön inceleme yapmış durumda. Her ne kadar yapılan açıklamalar kısa ve yeterince tatmin edici olmasa da, Lin'in elinde bulunan ürün şu ana kadar yayılan iPhone haberlerine eş değer bir yapıya sahip.


Lin'nin ürün hakkında yaptığı açıklamalarsa şu şekilde oldu; "Bugün itibariyle iPhone 5'i yakından inceleme fırsatım oldu. iPhone 5 bir önceki modelinden daha uzun ve arka kısmı tıpkı iPad gibi alüminyum kaplı bir kapağa sahip. Ekranı dört iç boyutunda ve çok daha uzun bir yapıya sahip ama bu yeni özelliklerine rağmen sanki elinizde iPhone 4 varmış gibi rahat bir kullanım sunuyor. Alıştığımız 30 pin bağlantı noktasındansa eser kalmamış, ürün tamamen 19 pin'lik şarj girişine sahip ve bu şekilde pilini doldurabiliyor."


Pek tabi sözler tek başına bir şey ifade etmiyor. Bunun ziyadesiyle farkında olan Lin, kendi tasarladığı bir resim şemasını tüm dünyayla paylaştı. Görsellerde bulunan ve Lin'in incelediği telefonun gerçekten yeni iPhone olup olmadığıysa tam bir merak konusu; zira Uzak Doğu'dan satın alınmış herhangi bir "çakma" telefon olma ihtimali de var. <span style="text-decoration: underline;">Neyse ki gerçeği öğrenmek için çok fazla beklemeyeceğiz...</span>

Tüm Konu: Uzakdoğudan iPhone 5 haberi

Kaynak: www.chip.com.tr