Uzmanları Ödüllendiriyoruz

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Selçuk İslamoğlu
03-04-2012, 16:55   |  #1  
Selçuk İslamoğlu avatarı
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2003

Türkiye'nin en iyi teknoloji portalı CHIP Online için en önemli değer elbette takipçileri. Her gün güncellenen haber, makale ve ürün inceleme sayfalarımıza ek olarak teknoloji meraklılarının aktif tartışmalara katıldığı, birbiri ile düzeyli fikir alışverişlerinde bulundukları CHIP Online Forum özellikle okurların birbirine yardımcı olduğu "uzmanına sorun" bölümü ile çok önemli bir eksikliği gideriyor.

Bu ay CHIP Online Forumda uzmanlarımızı ödüllendirmeye karar verdik. Nisan ayı sonuna kadar "uzmanına sorun" bölümünde en çok soruya yanıt veren iki uzmanımıza Asus'un DSL-N10 router'ını ve bu router ile en yüksek performansı verecek USB-N10 kablosuz ağ adaptörünü hediye edeceğiz. Bu ikili sayesinde ev veya ofisinizde kablosuz ağ performansınız ve çekim gücünüz atacak.

Neden DSL-N10 ve USB-N10?
ASUS DSL-N10 yüksek çekim gücüne sahiptir. Eviniz veya iş yeriniz için ideal çözüm olan DSL-N10 ile 4farklı Kablosuz Ağ oluşturabilir ve bu ağlara farklı hızlar atayabilirsiniz. Tamamen türkçe arayüz ile gelen ASUS DSL-N10 aynı zamanda arıza halinde 3Yıl boyunca birebir değişim garantisindedir.

ASUS USN-N10 bilgisayarınızı kablosuz bağlantının özgürlüğüne yükseltecek. Utra küçük boyutu ile hem taktığınızda unutacak hem de maksimum çekim gücü ve performansa erişebileceksiniz.

Yarışmamız şu andan itibaren başlamıştır! Nisan ayı sonunda değerlendirmemizi gerçekleştirecek ve en çok soruya yanıt veren uzmanlarımızı bulup çıkarıp bu sayfadan ilan edeceğiz!

Tüm Forum takipçilerimize başarılar diliyoruz!