Uzun Saç Stili

Ayşe değişik
27-12-2018, 10:54   |  #1  
Ayşe değişik avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2018

Bugün, eskilerden günümüze kadar vazgeçilmeyen çoğu kadının gözdesi olan uzun saç stilinden bahsediyoruz. Klasik ama her kadına ayrı bir hava katan saç modeli olarak görülen uzun saçlar  çoğu kadının gözdesi halindedir.

Yapılan birçok araştırma erkeklerin kadınlarda en beğendiği saç stilinin uzun ve bakımlı saçlar olduğunu ortaya koyuyor. Peki uzun parlak ve bakımlı saçlara sahip olmak kolay mı? Tabi ki bu yolda çokça sabır ve ilgi gerekiyor. Ayrıca bunlar çokça zahmet gerektiriyor ancak bunca şeye rağmen hala kadınların 1 numaralı saç stili olma özelliğini koruyor.bir numaralı saç stili olma özelliğini koruyor.

White-Fox
27-12-2018, 11:46   |  #2  
White-Fox avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 155
1,104 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2010

Çoğu kadın ve erkek bu konuda bilgisiz , sizde öylesiniz :) 

Saç ölü bir dokudur , içinde kan damarları yok besleyemezsiniz.Saçın kökünü beslemeniz gerekir ki kafanıza çikolata sürseniz bile bir etkisi olmayacaktır.

Saç köklerinin güçlenmesi ve sağlıklı saçlar üretmesinde 2 çok büyük faktör vardır.

1-Estradiol (östrojen enzimlerle estradiole dönüşür saç çıkışını ve gelişimini tetikler.)

2-Kanlanma.

Kanlanmadan kasıt şudur saç folikülüne ulaşan damarların genişlemesini sağlar ve bir köke birim saniyede ulaşan besin miktarını artırdığınız da saçlar kuvvetlenir ve canlı görünür.

Bir kadının en büyük serveti onun östrojenidir , oda yavaş yavaş elinizden gittiğinde saçlar seyrelmeye cilt buruşmaya başlar...Yaşlanırsınız.

Şu yukarıda saydığım şeyler dışında kafanıza milyar dolarlık şampuanlar kremler sürseniz , kleopatra gibi sütle duş alsanız , ne yaparsanız yapın.Etkisini %1 i bile görmez.Hatta zarar bile verebilirsiniz.

İnsan önce vücudunu tanımalı sonra seo yapmalı bence :) Böylece yanlış bilgilerde vermiş olmazsınız.Kolay gelsin...