Uzun zamandır beklenen sorunun cevabı bu mu?

CHIP Online
17-11-2011, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

GTA V'in yayınlanan ilk videosundan bu yana merak edilen bir soru cevabını buluyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/uzun ... bi-bu-mu_30322.html

Resimlerle: GTA 4 hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı!

Son zamanlardan oyun sektöründe en çok dönen dedikodulardan bir tanesi, Grand Theft Auto serisinin yeni oyununda kimin başrolü üstleneceği hakkında.  

Bir anda yayınlanan GTA V'in trailer'ı herkesi şaşırtmış ve ağzının sularının akmasına sebep olmuştu. Son günlerde, özellikle Twitter üzerinden yapılan konuşmalar ışığında, başrol kahramanımızın kim olduğunun da ortaya çıktığı iddia edildi. Aktör Ned Luke, ilk olarak IMDB'de yayınlanan bilgiye göre trailer'da kullanılan sesin sahibi. Başlarda kafaları karıştıran bu bilgiye yine IMDB tarafından "Ned Luke, Albert De Silva rolünde." şeklindeki bilgi de eklenince işleri bir hayli kızıştırmaya yetti.

Bütün bu bilgilere bir de aktör Jimmy Taenaka'dan gelen "İş arkadaşım Ned Luke Rockstar'ın yapacağı yeni Grand Theft Auto oyunun hem seslendirmelerini yapacak, hem de ana karakterini oynayacak! Bu harika bir şey!" şeklindeki yorum da olayların dedikodudan daha ileri bir safhada olduğunu göstermeye yetti.

IMDB ise her şeyin ne kadar kesin olduğunu göstermek amacı  ile, yayınlanan GTA 5 trailer'ındaki ses ile, Ned Luke'ün seslerinin karşılaştırılabileceği bir video da yayınladı... Yine de Rockstar'dan herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat Ned Luke ismi, bu oyunda kullanılacak kahraman için kuvvetle muhtemel duruyor.


Tüm konu: Uzun zamandır beklenen sorunun cevabı bu mu?

İzleyin: GTA V'in ilk videosu burada!

Resimlerle: GTA 4 hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: GTA V sizce en erken ne zaman piyasada olur?