Varsayılan Ağ Geçidi Kullanılamıyor Hatası

emirarcanpolat
16-09-2015, 20:29   |  #1  
emirarcanpolat avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

15 Eylül 2015 tarihinde sorunsuz bir şekilde İnternet'e bağlanabiliyordum fakat 16 Eylül 2015 günü uyandığımda İnternet'in olmadığını fark ettim. Başta Türk yöntemlerini kullanarak halletmeye çalıştım, modemi ve bilgisayarı kapatıp açtım ardından sorunları gider dedim fakat bir çözüme ulaşamadım. Bu denemelerim beni çözüme ulaştırmayınca TTNET'i aradım bana bir dizi işlem yaptırdılar bana DNS'imi değiştirmemi istediler, yaptım fakat o da bir çözüme ulaştırmadı beni. 


Asıl gariplik buradan sonra başlıyor. Sabah İnternet'e sadece mobil cihazlardan bağlanabiliyordum, bilgisayarımda İnternet'im yoktu. TTNET benim DNS ayarlarımı değiştirmemi istedikten sonra bir süreliğine İnternet geldi fakat sonra tekrardan gitti. Ne olduğunu anlamak için tarayıcımı açtım ve İnternet'e bağlanabildim fakat sadece tarayıcımda internet vardı yani Steam, Skype veya Spotify'a girmiyordu.


Tekrardan Sorunları Gider dediğimde ''Varsayılan Ağ Geçidi Kullanılamyor'' hatası ile karşılaştım, bütün gündür çözüm arıyorum ama bulamadım. TTNET, arıza kaydını aldığını söyledi fakat bir düzelme olmadı. Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin, çok can sıkıcı bir durum. 


theironman
16-09-2015, 23:41   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

modemine reset aldın mı hiç bu süreç boyunca peki?