...Ve sonunda yayınladılar!

CHIP Online
15-01-2013, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft sonunda beklenen güncellemesini yayınladı; Internet Explorer kullananlar nefes aldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ve-sonunda-yayinladilar_38131.html

Resimlerle: Tarihe geçen en tehlikeli hacker saldırıları

Microsoft daha önce Aralık ayında &lt;span style="text-decoration: underline;">Internet Explorer 6,7 ve 8'deki bir güvenlik açığını gidermek için bir fix-it yaması yayınlamıştı.</span> Söz konusu açıktan yararlanan korsanların Council on Foreign Relations isimli düşünce kuruluşunun sitesine saldırı düzenleyip site içeriğini zararlı uygulamalarla doldurmasından birkaç gün sonra yayınlanan yama sorunu kısa süre içinde çözmüştü.


Microsoft'tan yapılan son açıklama,&lt;span style="text-decoration: underline;"> Internet Explorer 6,7 ve 8 için yayınlanan son güncellemenin</span>, söz konusu yamayı gereksiz kıldığı yönünde: "Güvenlik güncellemesinin yüklenmesinin ardından artık yamaya ihtiyaç kalmayacak. Bu nedenle güncellemeyi sisteminize yükledikten sonra yamayı kaldırmanızı tavsiye ediyoruz."


Açıklamada ayrıca otomatik güncelleme hizmetini kullanmayan kullanıcıların güncellemeyi "en kısa süre içinde" indirip kurmaları gerektiği de belirtiliyor. Söz konusu güvenlik açığı Internet Explorer 9 ve 10'da bulunmuyor.

Tüm Konu: ...Ve sonunda yayınladılar!

Resimlerle: Tarihe geçen en tehlikeli hacker saldırıları

Kaynak: www.chip.com.tr