Ve Windows 8, 1 numarada!

CHIP Online
17-10-2012, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8 henüz piyasaya çıkmadı ama en çok satanlar listesinin 1 numarasına oturdu bile...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ve-windows-8-1-numarada_36471.html

Resimlerle: Can sıkan Windows sorunlarına çözümler

Uzun bir süredir çıkış tarihi beklenen Windows 8, geçtiğimiz günlerde &lt;span style="text-decoration: underline;">perakende satış kutularının neye benzeyeceğinin de yayınlamasının</span> ardından, artık son kullanıcı için ön siparişe açıldı.


Beklenen patlama ise Amazon üzerinde yaşandı. Ürün ön siparişe açıldıktan kısa bir süre sonra "Best Sellers" listesinin birinciliğini kaptı. Bu durum pek tabi Windows 7'nin ardından sırtlarında büyük bir ağırlık taşıyan Ballmer ve Redmond'da çalışan ekibe ilaç gibi gelmişe benziyor.


Sadece ön siparişlerle yetinmeyen Microsoft, aynı zamanda tüm sonbahar ayını işgal edecek yeni reklam kampanyalarına da başladı. Firmaya toplamda iki milyar dolara mal olacak olan reklamlar, Microsoft'un tüm ürünlerini içerecek.


Ekim sonu itibariyle birçok yeni Microsoft ürünü bizlere merhaba diyecek. Windows 8, Windows Phone 8 ve Surface tablet, benzeri zaman dilimlerinde hayatlarımıza girmeye hazırlanıyor. Microsoft ise daha önce görülmemiş bir reklam serisi ile ürünlerini en iyi şekilde pazarlamanın peşinde.

Tüm Konu: Ve Windows 8, 1 numarada!

Resimlerle: Can sıkan Windows sorunlarına çözümler

Kaynak: www.chip.com.tr