Vestel 3D Smart LED TV cebinizle konuşuyor

CHIP Online
08-10-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Vestel'in bu TV'leri, Smart Center teknolojisi sayesinde bakın neler yapabiliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ves ... onusuyor_43066.html

Prestijli tasarım yarışmalarından Good Design ve A Design Award'dan ödülle dönen Vestel 3D Smart LED TV, Vestel mağazalarında teknoloji ve tasarım meraklılarını bekliyor. Vestel 3D Smart LED TV sahipleri, Smart Center teknolojisiyle Vestel Smart LED TV'lerini, Vestel Smart tablet veya akıllı telefonları ile birbirine bağlayabiliyor.

Smart Center'da bulunan Follow Me özelliği ile televizyondaki dijital yayınlar tablet ve akıllı telefondan takip edilebiliyor. Mediashare özelliği ile de tablet ve akıllı telefonlardaki fotoğraf, video ve müzik dosyaları Vestel 3D Smart LED TV'lere aktarılabiliyor. Kullanıcılar bu sayede medya dosyalarına dev ekranda ve yüksek ses kalitesiyle erişebilmenin keyfini çıkarıyor. Elektronik Program Rehberi (EPG) ile kullanıcılar TV program rehberine ulaşarak yayın akışını görüntüleyebiliyor, programların içerikleri hakkında bilgi alabiliyor, istedikleri programlar için hatırlatma oluşturabiliyor veya ileri tarihli programları kaydedebiliyor.

Air Mouse, dev ekranda internette gezme keyfi yaşatıyor


Vestel 3D Smart LED TV ile internete bağlanan kullanıcılar hareket sensörlü Vestel Air Mouse ile dev ekranlarında internette rahatça gezme keyfi yaşıyor. Vestel'in akıllı televizyonlarının kontrolünü bir bilgisayar mouse'u gibi kolayca sağlayan Vestel Air Mouse Uzaktan Kumanda sadeleştirilmiş kontrol tuşları ve ergonomik tasarımı ile kullanım rahatlığı sunuyor.

Vestel ödüllü tasarımları evlere taşıyor


Vestel 3D Smart LED TV kullanıcıları, Vestel Smart TV'ler sayesinde internete bağlanmanın ötesinde futboldan müziğe, haberden hava durumuna birbirinden farklı ücretsiz uygulamalar ile en zengin yerel içeriğe ulaşabiliyor. Bunun yanı sıra, Vestel Smart TV'ler, kullanıcılara sevdikleriyle TV ekranından görüntülü konuşma yapma imkanı sunuyor. Kullanıcılar, Vestel Smart Tablet veya Air Mouse kontrol sistemi ile internet keyfini televizyon ekranlarında rahatça yaşayabiliyor.

İnce tasarımıyla evlere şık ve estetik bir hava katan Vestel 3D Smart LED TV'nin 42, 47 ve 55 inç olmak üzere üç farklı ekran seçeneği bulunuyor.  Vestel 3D Smart LED TV'lerde üstün performans ve özel tasarımı uygun fiyat ile buluşuyor.

Vestel 42 inç 3D Smart LED TV 1.699 TL, Vestel 47 inç Smart LED TV 2.199 TL ve Vestel 55 inç Smart LED TV 3.399 TL satış fiyatı ile Vestel satış noktalarında tüketicilerle buluşuyor. Vestel Air Mouse uzaktan kumanda ise 42 ve 47 inç Vestel 3D Smart LED TV'ler ile birlikte 59 TL'den satışa sunulurken 55 inç Vestel 3D Smart LED TV'ler ile hediye ediliyor.

Tüm Konu: Vestel 3D Smart LED TV cebinizle konuşuyor

Kaynak: www.chip.com.tr