VGA bağlantısı çalışmıyor

Anıl özlü
09-08-2013, 20:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

Arkadaşlar ben geçen gün yeni bir kasa aldkm ve eski bilgisayarımı yeni kasaya aktardım. Ayrıca ATI Radeon HD 7970 ekran kartını da yeni kasaya yerleştirdim. Sorun şu ki: ekran kartı takılı değilken VGA ile bağladığımda hiç bir sorun yaşamıyorum ama ekran kartımı taktığımda ancak kart üzerindeki HDMI çalışıyor. Benim de monitörümde HDMI girişi olmadığı HDMI kullanamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

NOT: Kasamı HDMI ile televizyona bağladım aynı durum bunda da geçerli.

Diğer bileşenlerim:

İşlemci: Intel İ5 650

Anakart: Foxconn H55MXV

Ram: 4Gb

Güç Kaynağı: 700W

(Bunları yeniliycem ekran kartını erkenden aldım sadece:D)

Sistem Bilgilerim
murat5038
10-08-2013, 12:02   |  #2  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

 

Sorun anlaşılmadı Başlıkda VGA çalışmıyor diyorsun konu içinde VGA sıkıntı yok diyorsun ve sorduğun soru neyle ilgili onuda daha düzgün belirtmemişsin.

Anıl özlü
10-08-2013, 12:10   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

Daha açıkça belirtiyim: Sistemime ekran kartı bağlı değilken VGA çalışıyor ancak ekran kartı bağlı iken çalışmıyor. Yani monitörümde sadece VGA girişi olduğu için bilgisayarımı ekran kartsız kullanma durumunda kalıyorum.

murat5038
10-08-2013, 14:19   |  #4  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Ekran kartını takdıkdan sonra PCIe Güç konnektörlerini takıyormusun yada doğru olanı takıyormusun. VGA yerine HDMI ile dene eğer monitöründe hdmı girişi yoksa converter ile dönüştürüp dene.