video oynatımı

HPQ-User
03-06-2009, 21:54   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 27
30,997 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

 

patergon sormuş:
Daha önce çalışan birkaç video klibi şimdi çalışmıyor. Windows media player da belirtilen modül bulunamadı hatası veriyor. Diğer oynatıcılarda videoyu açmıyor

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
512 RAM 120 GB HARD DİSK GE FORCE 5200 EKRAN KARTI

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; GTB5; .NET CLR 2.0.50727)

şafak89
03-06-2009, 22:06   |  #2  
şafak89 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
2,522 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

k-lite mega codec yüklümü

menakros
04-06-2009, 12:48   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

codec yüklü zaten daha önceden çalışıyordu şimdi ise çalışmıyor

Mustafa@PC
04-06-2009, 13:08   |  #4  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

Windows media player'ı kaldırıp tekrak kurmayı denedin mi ?

menakros
04-06-2009, 19:54   |  #5  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

hayır ama diğer videoları çalıştırıyor

Burak Torun
04-06-2009, 20:05   |  #6  
Burak Torun avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,679 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

Video silinmiş olabilir...

Mustafa@PC
04-06-2009, 20:28   |  #7  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

Videoların uzantısı nedir ?

menakros
04-06-2009, 21:02   |  #8  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

dosya formatı mpg ama diğer mpg dosyalarını çalıştırıyor sanırım dosyalar bir şekilde bozulmuş düzelmeyecek birşeyse yapacak birşey yok