videolarım görüntülenmiyor.

abdulkadir03
30-01-2009, 17:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

E'deki videolarıma klasör seçeneklerine girip basit dosya paylaşımının yanındaki işareti kaldırıp sonra dosyaları attığığımklasöre sağ tıklayıp özellikler deyip güvenlik sekmesinden klasörün içine sistemin adminin kullanıcıların erişimine engelleyip uygula tamam yapıp klasör seçenekleri girin basit dosya payşamını kullan yazan yeri tekrar işaretleyip uygula tamam yaptım böylece dosyalara erişim enlellendi
klasörü açmak istediğinizde aynı şekilde klasörü güvenlik sekmesinden erişime açın gelişmişten klasörün sahibini kendi kullanıcı adınız yapın denetimler sekmesinden ekleyi tıklayıp gelişmiş ayarlardan şimdi bul tıklayın kendi kullanıcı adınızı seçin erişime izin verin bu şekilde system volume dahil her klasör açılır bu yöntemle klasör hiçbir şekilde silinemez
sonra bu yöntemle açtım tekrar.
dün C'ye format attırdım şimdi video dosyalarını görüyor ancak oynatmıyor şöyle bir uyarı veriyor

Windows Media Player,dosyaya erişemiyor. Dosya kullanımda olabilir, dosyanın depolandığı bilgisayara erişiminiz olmayabilir veya proxy ayarlarınız doğru olmayabilir.
ERD-Commander diye biş ey indirdim onu da çalıştıramadım

ne yapmam lazım yardım lütfen

Metal_Milita
30-01-2009, 18:39   |  #2  
Metal_Milita avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,011 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

Dosyaya erişilemiyor

Windows Media Player dosyaya erişemiyor. Bu hata iletisiyle aşağıdaki nedenlerden dolayı karşılaşırsınız:

    * Dosya şu anda kullanılıyordur. Dosyayı kapatın sonra yeniden deneyin
    * Dosyanın depolandığı sunucuya veya diğer konuma erişme izniniz yoktur. Uygun erişim haklarınız olduğundan emin olun, sonra yeniden deneyin.
    * Proxy sunucuya erişme izniniz yoktur. Uygun erişim haklarınız olduğundan emin olun, sonra yeniden deneyin.
    * Bir CD'den sabit diskinize parça kopyalamaya çalışıyorsanız, belirtilen sabit sürücü konumuna kopyalama izniniz olmayabilir. Uygun erişim haklarınız olduğundan emin olun, sonra yeniden deneyin. Sorun devam ederse başka bir klasöre kopyalamaya çalışın.

Parçaların kopyalandığı klasörü değiştirmek için

   1. Ayarlar menüsünden Seçenekler'i tıklatın.
   2. Müzik Kopyala sekmesini tıklatın.
   3. Değiştir düğmesini tıklatın.
   4. Dijital ortam dosyalarınızın depolanacağı başka bir klasör seçerek Tamam'ı tıklatın.

–veya-

Yeni Klasör Oluştur'u tıklatın, yeni klasörün adını girin ve Tamam'ı tıklatın.
Hata kimliği = 0xC00D11D2, Koşul kimliği = 0x00000000

Alıntıdır

abdulkadir03
30-01-2009, 20:24   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

söyledilerinizi yaptım ama sorun çözülmüyor.bu tamamen E'deki videolarıma klasör seçeneklerine girip basit dosya paylaşımının yanındaki işareti kaldırıp sonra dosyaları attığığımklasöre sağ tıklayıp özellikler deyip güvenlik sekmesinden klasörün içine sistemin adminin kullanıcıların erişimine engelleyip uygula tamam yapıp klasör seçenekleri girin basit dosya payşamını kullan yazan yeri tekrar işaretleyip uygula tamam yaptım böylece dosyalara erişim enlellendi
sonra bilgisayara format attırdım. her şey formattan sonra oldu

eern
30-01-2009, 23:59   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

dostum senin formattan once izin verdiğin kişi veya grup format attıktan sonraki kişi veya grupla aynı değil.Diyelim ki sen administratore o klasoru acma yetkisi verdin.Daha sonra format attın.Format attıktan sonraki admin ile formattan onceki admin aynı değildir.(isimlerin aynı olduğuna bakma).Her kullanıcının bir ID nosu vardır.Formattan onceki admin ID si ile formattan sonraki admin ID si uymadığı için acamassın.Googleden bir arastırma yaparsan daha fazla bilgi bulabilirsin...

samsat86
31-01-2009, 17:41   |  #5  
samsat86 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
307 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

kullandığın güvenlik programları sebep oluyor olablir..bi hepsini kapat..tekrar dene...

uGuR.uK
31-01-2009, 19:32   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

olayın basit bir açıklaması var; basit dosya paylaşımı kapatılıpta dosyalara "güvenlik" sekmesinden yasaklama getirirseniz o dosyalar windows tarafından bir nevi şifrelenir ve bu şifreleme o an geçerli olan(açık olan) kullanıcı hesabına özgü verilere içerir ki bu yüzden acnak yine o oturumda erişim sağlanabilir. başka bir hesapta, format attıktan sonra asla bir daha erişim sağlanamaz(oturum adı aynı olsada). ancak bu durumda bazı istisnalar olabiliyor, yine o güvenlik sekmesine ordan gelişmiş butonuna basıp "sahip" sekmesine git ve ordan kendi oturum(kullanıcı) adına tüm sahipliği devral, ardından "denetimler" sekmesine gelip kendi kullanıcı adını "tam denetim" olarak ekle ve aynı işlemi birde "izinler" sekmesinde yap. bu şekilde windows tekrardan o dosyaların sahibi olarak senin yeni oturumunu atayacak ve tüm erişime açacaktır.

sinnux
30-03-2012, 00:11   |  #7  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2012

Merhaba

Aynı problem (yarım saat kadar önce) bende de olmuştu tam izin vermeme ve sahibini kendim olarak ayarlamama ve Uğur arkadaşımızın önerdiği yöntemi uygulamama rağmen düzelmemişti.

*Filmler klasörümdeki videoları izleyebiliyordum ama 350 gb'lık dizi arşivimdeki herhangi bir videoyu oynatamıyordum.

Ev ağı kurdum. İzleyeceğim videoyu seçip üstteki "Bununla Paylaş" sekmesinden "Ev grubu (Yazma/Okuma)" seçeneğini seçtim ve video açıldı. Başka videolarda da denedim oldu.

Umarım faydalı olur. Saygılar.

Son Düzenleme: sinnux ~ 30 Mart 2012 00:15