VİKO uygulaması yepyeni deneyimler sunuyor!

CHIP Online
10-04-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

VİKO, akıllı telefon uygulaması ile kullanıcılarına yepyeni deneyimler ve faydalar sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/vik ... -sunuyor_46478.html

VİKO, yeniliklerin öncüsü olma kimliliğini her alanda sürdürmeye devam ediyor. Kullanıcılarının hayatına kolaylıklar sunmayı sürdürürken farklı değerler katarak geliştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen VİKO, akıllı telefon uygulaması ile kullanıcılarına yeni deneyimler ve faydalar sunuyor.


Dekorasyonunuza en uygun anahtar ve prize karar vermek artık çok kolay...
    
VİKO App'in en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi olan ve Augmented Reality teknolojisi sayesinde kullanıcılara ürünleri satın almadan önce kendi duvarlarında deneyimleme fırsatı sunan "VİKO'nu Seç Uygulaması" ile elektrik anahtar ve prizleri evlerin dekorasyonuna ve duvar rengine en uygun şekilde seçilebiliyor. Zenginleştirilmiş gerçeklik olarak da adlandırılan Augmented Reality sayesinde kullanıcıların menü üzerinde seçtiği herhangi bir VİKO ürünü akıllı telefonlardaki kamera aracılığıyla, gerçek dünyada pozisyonlandırılabilir hale geliyor. Dekorasyona ya da duvara uygun olduğuna karar verilen ürünün fotoğrafı çekilerek daha sonra tekrar incelenmek üzere saklanabiliyor.  


VİKO Light ile aydınlık elinizde, 7/24 canlı destek sizinle...


Uygulamada yer alan özellikler "VİKO'nu Seç" ile sınırlı kalmıyor. VİKO ürünlerini incelemek ya da satın almak isteyen kullanıcılar, bulunduğu noktaya en yakın VİKO satış noktasını anında öğrenebiliyor ve ilgili adrese yönelik koordinatları alabiliyor. Ürünlerle ilgili teknik bilgi almak isteyen ya da herhangi bir sorun yaşayan kullanıcılar, VİKO 7/24 Canlı Destek Hattı ile entegre çalışan uygulamadan günün her saatinde faydalanabiliyor. Kullanıcılarının aydınlığa ihtiyaç duyduğu her ana yönelik olarak özel bir çözüm de sunan uygulamada yer alan VİKO Light ile elektrikler kesildiğinde, olmasını hiç dilemediğimiz doğal afetlerde, maçlarda ve üstelik de ayarlanabilir ışık seviyesi ile aydınlığı ellerinizde hissettiriyor. Çocukları ve içindeki çocuğu kaybetmeyenleri de düşünen VİKO'nun, uygulamasında yer alan puzzle oyunu ile eğlenceli dakikalar sunulurken, çocukların zeka gelişimine de katkı sağlanıyor. Tüm bu keyifli özelliklerin yer aldığı VİKO akıllı telefon uygulaması, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak kolaylıkla indirilebiliyor.

Tüm Konu: VİKO uygulaması yepyeni deneyimler sunuyor!

Kaynak: www.chip.com.tr

mskrc37
24-06-2014, 09:57   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2014

yeni yaptırdığımız binada viko kullandık çok memnun kaldık.

atesmeh
19-04-2017, 21:33   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2017

Viko candır. Fiyat listesi için buradan indirebilirsiniz bu arada.

Son Düzenleme: atesmeh ~ 19 Nisan 2017 21:33