Visera Ticari Yazılım

Visera Turkiye
26-11-2016, 10:14   |  #1  
Visera Turkiye avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

      Visera İle Satışlarınızı İkiye Katlayın!

Sanal dükkânlarınızı yönetmekte sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Zamandan ve elemandan tasarruf edip karlılığınızı artırmak mı istiyorsunuz? Visera ile işletmenizi kolayca yönetmeye ne dersiniz?

Yukarıda sormuş olduğumuz soruların hepsine yanıtınız evet ise doğru yerdesiniz demektir. Visera ticari programı yukarıda saymış olduğumuz soruları kolaya çeviren harika bir programdır. Visera ticari programile yapamayacağınız hiçbir şey yoktur.

ViseraTürkiye olarak kurumsal tavrımızı hiçbir zaman bozmadık. Tam 11 yıldır ticari işlerinizi kolaylaştırabilmek amacı ile var gücümüzle çalıştık. Muhasebe yazılımlarından barkod sistemlerine kadar işletmelerin ihtiyacı olabilecek her türlü yazılımı sizlere başarılı bir şekilde sunduk. Geliştirmiş olduğumuz tüm yazılımları daha önce bilgisayar dahi kullanmamış kişilerin kullanabilmesi amacı ile kullanışlı bir yapıda geliştirdik. Visera Türkiye olarak ticari kaygıdan uzak çalışma prensibimiz ve %100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız, rakiplerimizden kolaylıkla sıyrılabilmemizi sağlamıştır.

Visera Muhasebe Programışuanda sektörün en gelişmiş muhasebe programıdır. Tek bir tıkla tüm satışlarınızı görebilmenize, birim başı ne kadarlık kar elde ettiğinize ve stok takibini kolaylıkla yapabilmenize olanak tanıyan mükemmel bir programdır. Visera ticari program ise n11, gittigidiyor, sanalpazar ve hepsiburada gibi Türkiye’nin önde gelen e-ticaret sitelerinde bulunan dükkânlarınızı tek bir tık ile yönetebilmenize imkân tanımaktadır. Kısaca Visera ile zamandan ve gereksiz maliyetlerden tasarruf edecek, karlılığınızı artırabileceksiniz.

Neden Visera?


  • ü Visera ticari program, tek ekrandan tüm pazaryeri satışlarınızı kontrol edebilmenize olanak tanır.
  • ü Visera, zamandan ve elamandan tasarruf edebilmenize imkân tanır.
  • ü Visera, gereksiz maliyetlerden kurtulmanızı ve kayıp-kaçak olaylarının yaşanmasını önler.
  • ü Visera ticari program, karmaşık iş süreçleri yerine satışlarınıza odaklanabilmenizi sağlar.
  • ü Visera, ürün giriş çıkışlarını barkod ile yapabilmenize olanak tanır.
  • ü Visera Muhasebe Programı, hesap defteri, aylık mizan, KDV izleme ve gün sonu satış raporları gibi kullanışlı özellikler sunar.
  • ü Visera, gelişmiş SEO yönetimi ile arama motorlarında e-ticaret sitenizin yükselebilmenize olanak tanır.

Sizde benzersiz kolaylıklar sunan Visera Ticari Programı ve Visera Muhasebe Programı hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve size özel tekliflerimizden yararlanmak için www.viseraturkiye.com adresini ziyaret edebilir veya 0 850 302 6950 numaralı telefondan bizlere 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.