Vista KuruLum Sorunu

Lithium59
05-06-2008, 19:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

 

Vista Kurulumun en basinda Yükleme icin 1 tusa basin yazisi qectikten sonra kuruluma baslamadan önce alt tarafta qecen serit donuyor ve bir daha bilgisayar tepki vermiyor.

Sistemim:
Asus M2N MotherBoard
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21GHz.
2.00 GB RAM.
Ati Radeon X1550 Series Ekran Karti.
160 GB Seagate Sata2 hdd
Sata2 DVD-RW

Hdd den kaynaklandiqini bir yerlerde okumustum, bir programla cözüldüqünü söylemislerdi ama o ve onun qibi bir program bulamadim.
Tesekkurler.

Son Düzenleme: Lithium59 ~ 05 Haziran 2008 19:22
Recep Baltaş
05-06-2008, 20:12   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 7
9,635 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Olabilir. Bir BIOS güncellemsi yap belki de sorun BIOS'tandır. Sorun HDD'de ise değiştirmen gerekebilir.

Fatih_ARMAĞAN
06-06-2008, 12:35   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

Farklı bir HDD temin edip... deneyebilirsiniz... büyük ihtimalle sorununuz HDD ile ilgili alternatif olarak diskinizi ide ise ide portların yerlerini değiştirerek deneyiniz diskiniz sata ise farklı bir sata yuvasına takıp deneyebilirsiniz...  bu tip hataların nedeni genellikle HDD den kaynaklıdır...

Lithium59
06-06-2008, 12:37   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Diskim Sata2 farkli slotlari degistirmeyi denedim fakat hic bir ilerleme olmdi baska bir hdd takmayi denicem tesekkurler yardimlariniz icin.