Vivi - Online Araç Kiralama Ağı

eDaunTLess
16-12-2015, 11:20   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2012

Online Araç Kiralama Ağı

I’m Jack adlı oyunu piyasaya sürdükten sonra kısa bir süre sessizliğe bürünen UGR Teknoloji, bu sessizliği daha büyük yankı uyandıracak bir proje ile bozdu. Online araç kiralama ağı vivi.com.tr.

2013 senesinde projenin temelleri atılmış, 2014 senesinde sadece İstanbul bölgesinde faaliyet göstermiş olan vivi.com.tr 2015 yılının Ocak sonunda tüm Türkiye’de araç kiralamahizmeti vermeye başlamıştır.

Sistemin avantajları neler;


  • Ulusal ve global markalardan oluşan tedarikçi ağı.
  • Yüzlerce araç kiralama firmasının olduğu bu platformda, rekabetten dolayı uygun fiyata araç kiralamak mümkün.
  • Her şey online. Siz yerinizden kalkmayın, aracınız kapınıza kadar gelsin. Tüm değişiklik veya iptal işlemleri için de telefon açmanıza gerek yok.
  • Sabit koşullar, ki bu belki de en yararlı avantaj. Diyelim ki iş seyahatiniz için şehir dışına çıkacaksınız ve bir araç kiralayacaksınız. Herhangi bir araç kiralama firması, sizden bu aracı kiralayabilmeniz için bazı evraklar ve teminat isteyecektir. Bu teminat kimi zaman senet, kimi zaman nakit para, kimi zaman kredi kartıdır. Ayrıca örneğin ekonomik bir araç için kimi firma, en az 22 yaş 3 senelik ehliyet zorunlu kılarken, kimisi en az 25 yaş 2 senelik ehliyet zorunlu kılacaktır. Vivi’de tüm bunlar sabit. Hem de tüm Türkiye’de. Yarın vivi.com.tr üzerinden dilerseniz Türkiye’nin bir ucunda araç kiralayın. Sabit koşullar olduğunu göreceksiniz.
  • Sistemdeki araçların %99.9’u müsait. Tüm firmaların belirli bir stoğu ve kapasitesi var. Sistemde bir kiralama gerçekleştikten sonra o aracın stoğu otomatik olarak azalır ve bitince de aynı tarihler arasında çıkmaz.

4 Adımda Araç Kiralamak Mümkün


  1. Öncelikle tarih ve lokasyon seçerek arama yapıyorsunuz ve firmaların müsait araçlarını görüntülüyorsunuz.
  2. Bu araçlar içerisinden sizlere en uygun olan aracı seçip, varsa dilediğiniz ekstra hizmetleri de ilave ederek sürücü bilgilerinizi giriyorsunuz. İsterseniz bu aşamada aracınızı kapınıza kadar da isteyebilirsiniz.
  3. Sistem kiralama bedeliniz üzerinden sizlere bir ödeme tutarı hesaplıyor. Bu tutarı kredi kartınız ile 3D ödeme işlemi ile ödüyorsunuz.
  4. Ödeme gerçekleştikten sonra, rezervasyonunuza ait tüm detayları ve kiralamayı yapmış olduğunuz firmadaki müşteri temsilcinizin bilgilerini görüyorsunuz.