Vodafone'dan 319 TL'ye akıllı cep!

CHIP Online
16-07-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Akıllı ceple tanışmak isteyenler, Vodafone'un bu fırsatını mutlaka gözden geçirmeli!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/vod ... illi-cep_41538.html

Dünya kalitesinde en yeni mobil teknolojileri Türkiye'nin dört bir yanında kolay, kesintisiz ve erişilebilir kılma hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone, kendi markasıyla piyasaya sürdüğü akıllı telefon Vodafone Smart Mini'yi tanıttı. Vodafone Smart Mini, büyük ekranı, Android işletim sisteminin son sürümü ve fiyat avantajı ile öne çıkıyor.

Temmuz 2010'da lanse ettiği Vodafone 840 ile Türkiye pazarına operatör markalı akıllı telefon kavramını getiren ve teknolojiyi kolay ve anlaşılır kılarak öncü olan Vodafone Türkiye, geçen üç yıl içinde Vodafone markalı telefonlarla teknolojiyi herkes için erişilebilir kılmayı sürdürüyor. Şirket şimdi de Vodafone Smart Mini'yi tasarlayarak tüketiciye "akıllı telefona geçiş yapmanın da kolayı var" mesajı veriyor. Vodafone Smart Mini büyük ekran ve son teknoloji donanımları barındırmasına rağmen 319 TL gibi rekabette çığır açacak bir fiyat ile satışa sunuluyor.

The Independent'ın 'en iyi'ler listesinde dördüncü!

Vodafone Smart Mini şimdiden lanse edildiği ülkelerdeki eleştirmenlerden tam not aldı. İngiliz The Independent Gazetesi tarafından "En İyi 10 Yeni Akıllı Telefon" listesinin 4. sırasında yer almayı başaran Vodafone Smart Mini, Türkiye'deki tüketicileri de uygun fiyata cepten internet keyfi sürmeye hazırlanıyor. Vodafone Türkiye'nin, müşterileri için avantajlı kampanyalar da sunduğu Vodafone Smart Mini kontratlı olarak ayda 1 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

BKM Mutfak oyuncularının katılımıyla Vodafone Smart Mini'nin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin dünya kalitesinde son teknolojilere kolaylıkla erişebilmesini hedefliyor,akıllı telefon sahipliğini de 'herkes içinerişilebilir' kılma yönünde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.Bu amaçla, üç yıl önce Türkiye'de ilk kez "herkes akıllı telefona sahip olabilsin" vizyonu ile operatör markalı akıllı telefonu lanse etmiştik. Şimdi de bu vizyonumuzla 14. Vodafone markalı cihazımızı, rekabetçi fiyat avantajıyla tüketicilere sunuyoruz. 319 TL'lik fiyatıylaVodafone Smart Mini, sadece fiyat avantajı sunmakla kalmıyor, büyük ekranı ve son sürüm Android işletim sistemi ile cepten internet kullanımını en iyi şekilde deneyimlenmesini sağlıyor.Bu özellikleri ile bu fiyata Vodafone Smart Mini'yi Türkiye'ye sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren, onların hayatlarını kolaylaştıran hizmetler ve fırsatlar sunmaya devam edeceğiz."


Tüm Konu: Vodafone'dan 319 TL'ye akıllı cep!

Kaynak: www.chip.com.tr