Vodafone'dan iPhone 3GS fırsatı

CHIP Online
01-07-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Vodafone, ek ücret koşulu olmaksızın yeni bir iPhone 3GS fırsatı sunuyor! İşte detaylar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/vod ... -firsati_34532.html

Vodafone Türkiye, iPhone 3GS'i talep üzerine tekrar, avantajlı teklifler ve Vodafone Red ile meraklılarıyla buluşturuyor.


Vodafone aboneleri, her yöne dakika, SMS ve internet içeren Red+ tarifesinde 24 ay kalma sözüyle ek ücret ödemeden; diğer Red tarifelerinde ise Red tarifesine ek ayda 7 TL ve Red Mini tarifesine ek ayda 14 TL gibi avantajlı fiyatlarla iPhone 3G S sahibi olabiliyorlar. Kampanyaya Red tarifeleriyle katılan aboneler, Vodafone Red dünyasının da kapılarını aralıyor.


Gökhan Öğüt: "Abonelerimiz iPhone 3GS ile mobil hayatın keyfini çıkaracak"


Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili şunları söyledi: "Tüm dünyada veri iletişiminin merkezine yerleşen ve bilgiye ulaşmanın en kolay yolu olan akıllı telefonların erişilebilirliğini, ülkemizde fırsat eşitliği sağlama hedefimiz doğrultusunda çok önemsiyoruz. Abonelerimizin mobil internet deneyimini dünyanın en ileri teknolojilerine sahip akıllı cihazlarıyla makul fiyatlarla yaşamalarını hedefliyoruz. Bu yolda attığımız adımlar neticesinde son çeyreğimizde akıllı telefon penetrasyonumuz geçen yılın aynı dönemine göre 8,9 puan artarak %17,3 seviyesine ulaştı. Akıllı telefon pazarının en gözde cihazlarından iPhone'un 3GS modelini yoğun istek üzerine şimdi bir kez daha, üstelik bu kez Red+ tarifesinde hiçbir ek ödeme koşulu olmaksızın abonelerimiz için erişilebilir kılmaktan mutluluk duyuyoruz. Böylelikle abonelerimiz hem yüksek performanslı iPhone 3GS ile mobil hayatın keyfini çıkaracak hem de Vodafone Red tarifeleriyle tüm mobil iletişim ihtiyaçlarını tek bir tarifeyle karşılayabilecekler."

Tüm Konu: Vodafone'dan iPhone 3GS fırsatı

Kaynak: www.chip.com.tr

dabbe1
01-07-2012, 00:57   |  #2  
dabbe1 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,665 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

antika meraklısı Apple fanboylarına göre tekno tuğla 3Gs çürümeden alın kaçırmayın...