Vodafone Smart 4 Mini'ye sahip olmak kolay!

CHIP Online
02-05-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Vodafone Türkiye, kendi markasını taşıyan akıllı telefonu Vodafone Smart 4 Mini'yi satışa sundu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/vod ... ak-kolay_46895.html

Vodafone Türkiye, akıllı cihaz fırsatlarını herkes için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılmaya devam ediyor. Dünya kalitesinde en yeni mobil teknolojileri Türkiye'yle buluşturan Vodafone, kendi markasıyla piyasaya sürdüğü yeni akıllı telefonu Vodafone Smart 4 Mini'yi tanıttı. Vodafone Smart 4 Mini, büyük ekranlı ve şık tasarımlı akıllı telefonu ekonomik fiyat avantajıyla buluşturuyor.


Temmuz 2010'da lanse ettiği Vodafone 840 ile Türkiye pazarına operatör markalı akıllı telefon kavramını getiren ve akıllı cihazlara erişimi kolaylaştıran Vodafone Türkiye, dört yıl içinde Vodafone markalı telefon ve tabletlerle toplam 17 lansman gerçekleştirdi. Temmuz 2013'te tanıtılan ekonomik Vodafone Smart Mini'yle akıllı telefona geçiş yapmayı kolaylaştıran Vodafone Türkiye, şimdi de serinin yeni telefonu Vodafone Smart 4 Mini'yi tarifeye ek ayda 1 TL'ye abonelerine sunuyor. Üstelik tarifeye ek ödeme seçenekleri ve 24 ay taksitle çok daha uygun koşullarda sunuluyor.


Vodafone Smart 4 Mini büyük ekranı ve son teknoloji donanımına karşın kontratsız 375 TL'lik fiyatı ve tarifeye ek ödeme kolaylıklarıyla dikkat çekiyor. Vodafone'un akıllı cihaz seçmeyi, almayı ve kullanmayı kolaylaştıran Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) portföyüne eklenen Vodafone Smart 4 Mini, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemiyle çalışıyor. Vodafone Smart 4 Mini, 4.0 inçlik WVGA dokunmatik ekranıyla büyük ekran keyfini yaşatırken 1.3 GHz çift çekirdekli işlemcisi ve 512 MB RAM'iyle göz dolduruyor. Telefonun 4 GB dâhili hafızası, microSD kartla 32 GB'ye kadar artırılabiliyor. 3.2 megapiksellik kamerasıyla fotoğraf çekmeyi ve sosyal medyada paylaşmayı kolaylaştıran Vodafone Smart 4 Mini'de 1400 mAh batarya bulunuyor.

Tüm Konu: Vodafone Smart 4 Mini'ye sahip olmak kolay!

Kaynak: www.chip.com.tr