vodafone smart acil

123olcan
03-12-2011, 14:08   |  #1  
123olcan avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
279 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010

arkadaşlar ben vodafone smart 845 modelini almak istiyorum kampanya süresi 3 gün geçmiş ama hala kampanya geçerlimi bilmiyorum acil yardım işte sitesi http://www.vodafone.com.tr/Kampa ... ihaz-Kampanyasi.php
                                                                                                         Katılım Koşulları:                                                                       

  • Cep Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesini aylık 12 TL ek ödemesi ile, Cep Avantaj Mini Süper, Yeni Cep Kamu, Cep Kamu 1000 Midi, Cep Çiftçi 30 tarifelerinden birini aylık 10 TL ek ödemesi ile, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafone'lularla, Cep Avantaj HerYöne, Cep Avantaj HerYöne Ekstra, Cep Kamu 1000 Maxi, Yeni Cep Kamu 1000 Maxi, Genç Avantaj, Cep Çiftçi 40 tarifelerinden birini aylık 5 TL ek ödemesi ile, Red Mini, Red ve Red+  tarifelerinden birini aylık 1 TL ek ödemesi ile beraber 24 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden aboneler VF Smart model cihaza sahip olabilecektir.
  • Abonelerin taahhüt ettikleri süre boyunca seçmiş olduğu tarifesini kullanma zorunluluğu bulunmaktadır. Kampanya kapsamındaki tarifeler arasında da geçiş yapılamamaktadır.
  • Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 200 TL olup faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir.
  • Bu kriterlerden herhangi birisini sağlamayan aboneler, VF Smart model cihazı için 20 TL * 12 : 240 TL  değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler.
  • Numara taşıma ile son 30 gün içerisinde geçiş yapmış ve geçiş yaptığı operatöre ait en son faturasının tüm vergiler dahil 40 TL veya üzeri (fatura ibrazı şarttır) olduğunu ibraz eden aboneler kampanyaya kredi kartsız dahil olabilirler.
  • Kampanyadan yabancı uyruklu aboneler yararlanamaz.
  • Kampanya bitiş tarihi 30 Kasım 2011'dir.
                                                                                                                                                                Ücretlendirme:                                                                               
  • Kampanya kapsamında abonenin taahhüt etmiş olduğu tarife paketi içerisinde bedava data kullanımı olmaması durumunda, abonelere 3 ay boyunca geçerli olacak 300 MB daha data kullanım hakkı ücretsiz olarak sunulacaktır.
  • 90 gün içerisinde kullanılmayan data hakları bir sonraki aylara devredilmeyecektir.
  • 90 günlük ücretsiz 300 MB'lık data kullanımını aşan ve/veya bedava data kullanım hakkı sona erdikten sonra  data kullanımına devam eden aboneler standart data tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.
  • Hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması, devredilmesi, faturasız hatta çevrilmesi, ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçilmesi, kampanyaya özel tarife kullanım aboneliğinin iptal edilmesi durumunda cezai şart; kampanya kapsamında yer alan cihazların cari fiyatından kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedelerinin düşürülmesi ve kampanya süresince verilen toplam indirim bedellerinin eklenmesi ile hesaplanmaktadır. Kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedeli ile kast edilen: Kampanya kapsamında kalınılan ay sayısı X cihaz taksit bedelidir. Kampanya kapsamında verilen indirim bedel toplamı ile kast edilen: Kampanya kapsamında kalınılan ay sayısı X tarifeden verilecek olan indirim bedelidir. VF Smart markalı cihazın son kullanıcı bedeli aşağıda verilmiştir.
  • Vodafone Smart: 299 TL
                                                                                                                                                                Diğer:                                                                               
  • Vodafone'un tarife ve kampanya özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
  • Fiyatlara KDV(%18) ve ÖİV(%25) dahildir.
  • Kampanya 30 Kasım 2011'e kadar geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında sadece Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Teb World Card, Şekerbank Bonus Card, Akbank Axess Card, Akbank Carrefour Axess Card, Akbank Citi Axess Card, Akbank Fish Card, Flexi ve Akbank Wings Card'ları geçerlidir.
  • Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
  • Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Taahhütname için tıklayınız.