VoIPMAX Softphone Gerçek İnternet Telefonu

Ingres
19-05-2006, 14:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

VoIPMAX Softphone PC-TO-PHONE

Bilgisayardan karşılıklı chat yapmayı hatta konuşmayı sağlayan programlar var ve onları çok seviyoruz. Peki karşımızdaki insanda internet hatta bilgisayar bile yoksa ne yapacağız. Pahalı tarifelerden telefon görüşmesi mi?

VoIPMAX Softphone bu sorunu çözmek üzere geliştirilmiş, bilgisayarınızdan dünyanın herhangi bir yerindeki TELEFONU aramanızı sağlayan bir program. Bilgisayarınıza kuruyorsunuz çok uygun tarifelerle
Doğan Telekom alt yapısı üzerinden Yurtdışı, Şehirlerarası ve Cep telefonu görüşmelerinizi yapıyorsunuz. Kullanımı çok kolaydır, cep telefonu formundaki tasarımı programı ilk kez kullanan birinin bile hemen arama yapabilmesini sağlıyor.

Programın web sayfası kurulum, ayarlar ve kullanım için detaylı yardım dosyaları ve animasyonlar içeriyor. Animasyonları seyrederek programa bir kaç dakikada hakim olabilirsiniz. Eğer yardıma ihtiyaç duyarsanız Dijital Pazar web sitesi üzerinden haftada 7 gün günde 24 saat sorularınızı gönderebilir, (0216) 478 15 90 numaralı telefondan mesai saatlerinde destek alabilirsiniz.

Görüşme tarifeleri:

Yurtdışı  dakikası 16 Ykuruş
Şehirlerarası dakikası 12 Ykuruş
Cep  dakikası 29 Ykuruş

Tüm vergiler (%18 KDV + %15 ÖİV) dahil (yaptığınız ödemeler karşılığı fatura alıyorsunuz.)

* Fiyatlar aradığınız ülke ve şehire göre farklılık gösterebilir. detaylı tarifeler için

Programı ÜCRETSİZ indirmek için

Web sayfası için

Ürünün Türkiye'de satışını yapan Dijital Pazar'a ulaşmak için
Tel: (0216) 478 15 90

7x24 email desteği
Haftaiçi 9 - 17 telefon desteği

dijitalpazar
28-05-2006, 04:02   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

Bilgisayardan cep telefonu, şehirlerarası, uluslararası telefonları ucuza arama programımız VoIPMAX Softphone'u denemek isteyen arkadaşlara duyuru.

Compex Fuarında gördüğü ilgiden güç alarak hediye kontör kampanyalarımıza devam ediyoruz. Ekonomist Dergisini alanlar içinden çıkacak hediye numarasıyla 8 dakikaya kadar bedava telefon görüşmesi yapacaklar. Böylece programın kullanım kolaylığını ve en önemlisi EKOSUZ GECİKMESİZ yüksek kalitede ses görüşmesinin VoIPMAX Softphone ile yapılabildiğine şahit olacaklar.

Ekonomist Dergisini alma durumu olmayan arkadaşlar bana PM atarlarsa onlara da hediye kontör ulaştırmaya çalışacağım.

İnternet Cafe işletmecilerinin 0 maliyetle Call Shop hizmeti vermelerini amaçlayan  CafeCallShop projemiz için de lütfen bana PM atınız.