Volkswagen Golf 7'nin 10 teknolojik özelliği!

CHIP Online
18-10-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Volkswagen Golf'ün yenilenmiş modelindeki teknolojiler, ağzınızı açık bıraktırtacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/vol ... ozelligi_36480.html

Resimlerle: Telefon görünümlü Volkswagen

Geçen ayın başlarında Berlin'de tanıtılan yeni Volkswagen harikası Golf 7, otomobil meraklılarının ilgisini çekecek bir dizi teknolojik yenilikle geliyor. Genellikle lüks arabalarda bulunan şeritte kalma, acil durum freni gibi özellikler yeni Golf'ü dikkate değer kılıyor. İşte Golf 7'de ilginizi çekmeyi başaracağını düşündüğümüz 10 teknolojik özellik.


1. Şeritte kalma


Bazı araçlarda şeriti terkettiğinizde sesli bir uyarı sağlanıyor. Golf'de ise yanlış şerite geçtiğinizde direksiyon hafifçe titriyor ve sizi şeride yavaşça geri getiriyor. Buradaki gelişme, şeritten ayrılma sisteminin sadece sorun sırasında değil, sürekli olarak çalışıyor olması.


2. Direkt yönlendirme


Eski Golf'leri yeni Golf'lerle karşılaştırdığınızda yeni otomobillerde direksiyon kontrolünün çok daha sıkı olduğunu ve hızlı tepki verdiğini fark ediyorsunuz. Yeni Golf, size onun üzerinde daha çok denetime sahip olduğunuz hissini yaşatıyor.


3. Yorgunluk algılama


Birkaç senelik bir Mercedes-Benz'de bile dönüş açısı, hız ve ne kadar süredir yolda olduğunuz gibi bir izleme sistemi bulunuyor. Küçük bir araba olan Golf 7'de de bu özelliklerin bulunması ise şaşırtıcı. Yeni Golf, sürüş alışkanlıklarınızı izliyor ve onları değiştirdiğinizde mola vermeniz için sizi uyarıyor.


Tüm Konu: Volkswagen Golf 7'nin 10 teknolojik özelliği!

Resimlerle: Telefon görünümlü Volkswagen

Kaynak: www.chip.com.tr