Vücut Geliştirme Fitness Antrenman Defteri

SlashRoot
21-10-2016, 11:49   |  #1  
SlashRoot avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2016

Selam arkadaşlar.

Yukarıda gördüğünüz görselden anlayabileceğiniz gibi kendime antrenman defteri hazırladım. Defteri hazırlarken boyutunu mümkün olduğunca küçük tutmaya çalıştım ve A5 ebatlarında olacak şekilde ayarladım. (A4 fotokopi kağıdının yarısı kadar) Sayfalar önlü arkalı olacak şekilde toplam 100 yaprak olacak. Sadece  50 adet A4 fotokopi kağıdı ile 200 antrenman gününü not alabileceğim. Bunu kırtasiyede telli defter şeklinde yaptıracağım. Maliyeti piyasaya göre çok uyguna geliyor.  

Buraya kadar her şey güzel ama normal fotokopi kağıtları oldukça ince oluyor. Bunun için hangi marka A4 fotokopi kağıdını önerirsiniz? Google'da gezerken şöyle bir rehbere rastladım: http://www.avansas.com/campaign/fotokopi-kagidi-rehberi.html  Kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz markalar var mı? Kağıt arkasında iz bırakmasını istemiyorum. Navigator A4 fotokopi kağıdı sizce iş görür mü?   

Dip Not: Şu an şehir dışındayım ve görselin orijinali maalesef evimdeki bilgisayarda kaldı. Bu tasarımı kullanmak isteyenler konuya yazarak belirtirse şehir dışından döndüğümde orijinal halini özel mesaj ile gönderebilirim.   

Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.