Wanted Gaming Platform

mumit2
26-11-2017, 20:58   |  #1  
mumit2 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2017

Wanted Gaming Oyuncu Topluluğu alımları başlamıştır gelmek isteyenleri ailemize bekliyoruz

İyi oyunlar PUBG tutkunları.
Oyunlarda yaşanan bir çok sıkıntı ve endişe mevcut. Gerek afk kalanlar gerek feeder,kendini bilmezler  ve troller. Bunlar fazlasıyla can sıkıcı bir hal alıyor haliyle.
Gereksiz küfürler ve zevksiz oyunlarda cabası.
Size bir teklifim var!!!!
Tanıdığınız ve sevdiğiniz insanlar ile , oyun trollenmeden , gereksiz küfürler ve hakaretler olmadan en önemlisi de eğlenerek oyun oynamaya ne dersiniz? Biz Wanted Gaming olarak bunu size sunuyoruz.
discord üzerinden oyun içi iletişimimizi sağlayarak kontrolü elimizde tutuyoruz. Oluşturduğumuz ortam aile ortamından farksızdır. Böylelikle oynadığınız oyunu kaybetseniz bile eğlenebiliyorsunuz. Uzmanlaşmak istediğiniz mainlerde uzman arkadaşlarımız tarafından eğitim görebilir , kendinizi geliştirdikten sonra bizimle birlikte turnuvalarda isminizi duyurabilirsiniz.
Her şansı değerlendirmekte yarar var. Vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçin. Discord dışında iletişime geçmek için lütfen Resmi Facebook sayfamıza mesaj atın.
FACEBOOK: https://www.facebook.com/WantedOfficial
WANTED GAMİNG : wantedgaming.org (Kurumsal)

Okuduğunuz ve değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Not:Wanted Gaming Bir Şirkettir Kendi Siteleri ve İnstagam sayfaları vardır daha çok bilgi için için aşağıdaki steam grubu linkinden yararlanabilirsiniz. http://steamcommunity.com/groups/WantedGamingOfficial