Warface, Türkçe olarak yayında!

CHIP Online
22-10-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Crytek'in ücretsiz online FPS oyunu Warface, Avrupa ile aynı anda Türkçe olarak hizmetinizde!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/war ... -yayinda_43311.html

Crytek'in online FPS oyunu Warface, GFACE platformu üzerinden Türkiye, Kuzey Amerika ve Avrupa bölgelerindeki tüm oyuncuların ücretsiz erişimine açıldı. Oyuncular, www.warface.com/tr adresinden kayıtlarını yaptırarak oyuna anında erişim sağlayabilecekler.


Warface, Crytek'in simgesi haline gelen yüksek oyun kalitesini, FPS tutkunlarının doğrudan internet tarayıcıları üzerinden, ortalama oyun bilgisayarlarında bile anında erişebilecekleri bir oyun deneyimiyle sunuyor. Dört farklı karakter sınıfı ile takım bazlı co-op (PvE) ve rekabetçi (PvP) oyun modlarına sahip olan Warface'de, takım oyunu büyük önem arz ediyor. Sürekli olarak yenilenecek içerikler sayesinde, oyuncular arkadaşlarıyla birlikte katılabilecekleri yeni görevlerin heyecanını yaşayacaklar.


Crytek Yayın Genel Müdürü Dirk Metzger: "Warface ile başından beri hedefimiz, ücretsiz oyunların da yüksek kalitede benzersiz bir deneyim sunabileceğini göstermekti. Bugün, Warface'i Türkiye, Kuzey Amerika ve Avrupa'daki oyuncularla buluşturarak, bu vizyona erişebilmek adına geldiğimiz noktayı geniş kitlelere gösterebiliyor olmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.


Crytek İstanbul Genel Müdürü Serhat Bekdemir ise: "Warface deneyimini Avrupa ve Amerika ile aynı anda hem de Türkçe olarak, oyuncularımızın beğenisine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sunucu ve daha birçok hizmeti Türkiye'den sağlayarak, Türk oyuncuların Warface deneyimini en üst seviyede tutabilmeyi amaçlıyoruz" diye belirtti.


Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara, mümkün olan en iyi oyun deneyimini sunmayı amaçlayan Warface, Türkçe'nin yanı sıra diğer dil paketleriyle de sunuluyor.

Tüm Konu: Warface, Türkçe olarak yayında!

Kaynak: www.chip.com.tr