WD_BLACK Oyun Deneyimini Yeniden Tanımlıyor

gezgincik
13-10-2020, 10:49   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
23 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2012

Oyunculara oyun kurulumlarını optimize etmek için ihtiyaç duydukları araçları sağlamak amacıyla özel olarak tasarlanmış üç yeni, yenilikçi, yüksek performanslı SSD depolama çözümü sunuluyor


Öne Çıkan Noktalar


  • Western Digital, 7000 MB/sn'ye kadar sıralı okuma hızları ve 1M IOPs’e1 kadar performans (1TB ve 2TB modellerde) sunan yeni nesil PCIe® Gen4 teknolojisine sahip yeni NVMe™ SSD'yi sunuyor
  • WD_BLACK™ portföyüne yapılan yeni eklemeler arasında, SSD performansı ile piyasadaki en hızlı Gen3 x8 ek kartlarından biri ve şık bir Thunderbolt™ 3 destekli NVMe SSD gaming dock bulunmakta.
  • Yeni WD_BLACK serisi, WD_BLACK panosu yoluyla kontrol edilen özelleştirilebilir RGB aydınlatmalı ürünleri içeriyor (yalnızca Windows® için)

İstanbul, Ekim 2020 – Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC), WD_BLACK depolama çözümleri portföyü için üç yeni ve yakında çıkacak olan ürün tanıtımıyla, oyuncuların kurulumlarını geliştirmelerine ve yeni nesil oyunların müjdelediği gelişen oyun ortamına uyum sağlamalarına yardımcı oluyor.Bu ürünlerin arasında, göz alıcı RGB aydınlatma seçenekleri sunan, yeni nesil PCIe® Gen4 teknolojisine sahip ilk NVMe katı hal sürücüsü (SSD), tamamen bootable bir Gen3 x8 ek kartı ve Thunderbolt 3 ile güçlendirilmiş NVMe SSD gaming dock bulunmaktadır.


Western Digital, Tüketici Çözümleri kıdemli başkan yardımcısı Jim Welsh, “Oyun geliştiricileri daha yüksek performans gerektiren kapsayıcı oyunlar yaratmaya doğru ilerlerken, tüketicilerin de bunlara ayak uydurmak için kendilerini en iyi araçlarla donatmaları gerekir. Yenilikçi, yüksek performanslı depolama çözümleri de, sürekli değişen bu duruma uyum sağlamak için çok önemlidir.  En yeni WD_BLACK ürünlerimiz, oyuncuların gelecekteki oyunların ve oyun platformlarının giderek artan yüksek standartlarını karşılamasını sağlamak için özel olarak üretilmiştir. Bu ürünleri yalnızca oyuncular için daha fazla depolama alanı sağlamak için değil, aynı zamanda oyun deneyimini bir bütün olarak iyileştirmek için optimize ettik” diyor.

Yeni ve yakında çıkacak olan WD_BLACK oyun portföyü şunları içeriyor:


WD_BLACK SN850 NVMe SSD – PCIe Gen4 teknolojisinin benzeri görülmemiş performansına sahip olacak şekilde tasarlanmış olan geleceğe hazır bu ürün, 7000/5300MB/saniyeye1 (1TB modelde) varan yüksek okuma/yazma hızları sunacak. WD_BLACK G2 denetleyiciyle oluşturulmuş, üst düzey ve yüksek yoğunluklu oyunlar için optimize edilmiş WD_BLACK SN850 NVMe SSD (NAS veya sunucu ortamları için tasarlanmamıştır), oyuncuların üstün PC performansı elde etmesine yardımcı olacaktır. Yepyeni önbellek teknolojisini kullanırken, oyun yükleme süresini azaltır ve dosyaları öncekinden daha hızlı aktarır. WD_BLACK SN850 NVMe SSD, yüksek performansa ek olarak, önceki sürümlere göre iyileştirilmiş düşük kuyruk derinliği performansı sunarak, hem oyun hem de günlük kullanıcıların uygulamaları daha sorunsuz yüklemesini sağlar. Estetik ve kişiselleştirmede en üst düzey için, ısı nedeniyle performansı düşürme olayını (thermal throttling) azaltan isteğe bağlı RGB özellikli bir soğutucu modeli bulunmaktadır. WD_BLACK SN850 NVMe SSD’nin soğutucusuz sürümü $129,99’dan (önerilen liste fiyatı) başlayan 500GB, 1TB ve 2TB kapasitelerinde2 sunulacaktır.


WD_BLACK AN1500 NVMe SSD Ek Kart – Mevcut nesil üzerinde yeni nesil performansı elde etmek isteyen oyuncular için, bu tamamen bootable tak ve çalıştır ek kartı, piyasadaki en hızlı PCIe Gen3 x8 çözümlerinden biridir. RAID 0 kullanılan iki dahili SSD ve PCIe Gen3 x8 teknolojisi ile desteklenen oyuncular, 6500 MB/sn'ye1 varan okuma hızları ve 4100MB/sn'ye (2TB ve 4TB modellerde) kadar yazma hızları deneyimleyebilir, şimşek hızında oyun oynayabilirler, böylece zamanın azını beklemek için, çoğunu ise oyun oynamak için harcarlar. Özelleştirilebilir RGB aydınlatması (yalnızca Windows® için) mevcut donanımınızı tamamlarken, entegre bir soğutucu, en yüksek performansı sürdürmeye yardımcı olmak amacıyla ısı nedeniyle performansın düşmemesi için mücadele eder. WD_BLACK AN1500 NVMe SSD Ek Kartı, $299,99’dan (önerilen liste fiyatı) başlayan fiyatlarla 1TB, 2TB ve 4TB kapasitelerde2 mevcuttur.


WD_BLACK D50 Game Dock NVMe SSD – Soğutucu tasarımına sahip bu kompakt, yüksek performanslı gaming dock SSD'si, Thunderbolt 3 uyumlu bir dizüstü bilgisayarı entegre ve kapsamlı bir oyun istasyonuna dönüştürür.Kurulumlarını iyileştirmek isteyen oyuncular için ideal bir çözüm olan ‘dock’, NVMe teknolojisi ile süper yüksek hızlar, oyunlar için daha fazla kapasite ve aksesuarlar için birden çok bağlantı noktası sunar – bunların tümü, tek bir Thunderbolt 3 kablosuyla çalışır.WD_BLACK D50 Game Dock NVMe SSD, WD_BLACK Dashboard (yalnızca Windows® için) yoluyla kontrol edilen özelleştirilebilir RGB aydınlatma ile tamamlanır. WD_BLACK D50 Game Dock NVMe SSD, $499,99'dan (önerilen liste fiyatı) başlayan fiyatla 1TB kapasitede2 mevcuttur. SSD olmayan bir seçenek WD_BLACK D50 Game Dock, $319.99’a (önerilen liste fiyatı) satın alınabilir.


Ürünlerin mevcudiyeti


  • WD_BLACK SN850 NVMe SSD standart soğutucusuz modelinin Ekim 2020 bitmeden satış için hazır olması bekleniyor. WD_BLACK SN850 NVMe SSD soğutuculu modelinin de 2021 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.
  • WD_BLACK AN1500 NVMe SSD Ek Kartı şimdi seçkin Western Digital perakendecilerinden, e-satıcılardan, bayilerden ve sistem entegratörlerinden satın alınabilir
  • WD_BLACK D50 Game Dock ve WD_BLACK D50 Game Dock NVMe SSD, şimdi seçkin Western Digital perakendecileri, e-satıcılar, bayiler ve sistem entegratörlerinde ön sipariş için mevcuttur.