WD'den iki yuvalı kişisel bulut çözümü!

CHIP Online
07-03-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

WD, profesyonel kullanıcılar için iki yuvalı kişisel bulut depolama çözümünü ortaya çıkardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/wd- ... t-cozumu_45821.html

Bir Western Digital (NASDAQ: WDC) şirketi ve bağlantılı depolama çözümlerinde önde gelen WD, bugün yüksek performanslı iki yuvalı ağ bağlantılı depolama (NAS) sistemi My Cloud EX2 ile profesyonel kullanıcılar için kişisel bulut çözümlerini genişletti. My Cloud EX2 ve My Cloud EX4 ürünleri baştan aşağı büyük ebatlardaki veriyi güvenli bir şekilde kaydetmek, paylaşmak, yedeklemek, gezinmek ve yönetmek ihtiyacında olan yaratıcı profesyoneller ve profesyonel tüketiciler için tasarlandı.


"Dijital veri depolama belirgin bir şekilde artmaya devam ederken, WD kapsamlı bir kişisel bulut çözümleri portföyü sunmakta kararlı" diyen WD'nin Markalı Ürünler ve Satış İcra Başkan Yardımcısı Jim Welsch, "My Cloud EX serisi ürünlerle, tüketiciler sadece WD'nin sunabileceği ileri özellikler, yüksek performans ve güvenilirlikle heyecanımızı paylaşacaklar." diye devam etti.


Bütünsel veri kontrolü ve koruması   


Birçok veri yönetimi ve güvenlik özellikleri müşterilerin film, fotoğraf, müzik ve dijital dosyalarını yönetmek ve korumak için kendi tercih ettikleri yöntemleri seçmelerine olanak sağlıyor. Sürücü yönetimi opsiyonları RAID 0, RAID 1; RAID'siz, JBOD ve spanning modları kapsarken, veri koruma opsiyonları RAID 1, USB, bulut ve LAN/WAN yedeklemeyi kapsıyor. My Cloud EX2 veriyi en başından itibaren korumak için RAID 1 modda kurulu olarak çıkıyor ve diğer veri koruma modlarına kolayca ayarlanabiliyor. My Cloud EX2 ile tüm masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarını merkezileştirmek ve yedeklemek isteyen PC kullanıcıları WD SmartWare Pro yazılımını, Mac kullanıcıları ise Apple Time Machine®  yedekleme yazılımını kullanabilirler. 


Yüksek kapasite ve güvenilirlik


My Cloud EX2, disksiz bir kasa da dahil olmak üzere, kullanıcıların kendi NAS'larını kendi tercih ettikleri sürücülerin yanı sıra, 4TB, 6TB veya 8TB kapasitelerdeki1 diskli sistemlerle de kurabileceği farklı kapasite seçenekleri sunuyor. Bunun yanı sıra, müşteriler USB3.0 uyumlu sabit sürücüleri My Cloud EX2'nin genişleme girişlerine bağlayarak, depolama kapasitelerini hızlıca yükseltebiliyorlar. Diskli My Cloud EX2 benzersiz 7x24 NAS operasyon ortamlarındaki güvenilirlik için WD Red sabit sürücüleri barındırıyor. WD Red sürücüleri, sürücü güvenilirliğini arttıran ve güç kaybı ya da kesintisi durumunda kullanıcının verisini koruyan  NASWare 2.0 teknolojisi ile güçlendirilmiştir.


Tüm Konu: WD'den iki yuvalı kişisel bulut çözümü!

Kaynak: www.chip.com.tr