Web Sitesi Kurma Rehberi

gvz124
24-05-2013, 21:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2013

Web Sitesi Kurma Rehberi  Ne İşe Yarar 

Web sitesi kurma rehberi,site kurma hakkında hiç bilgiye sahip olmayanlar için özel olarak hazırlanmıştır,sıfırdan başlayıp her aşamaya kadar adım adım bir anlatıma sahiptir ,birkaç saatte eğitimi tamamladıktan sonra,site kurmaya başlayabileceksiniz.İsminden de anlaşıldığı gibi web site kurma konusunda size rehberlik edecek, yazıyla ve resimle anlatımdan oluşan e-kitap ve videoların da olduğu herşeyin bir arada bulunduğu ve bu dalda ilk olan bir kittir web site kurma rehberi.

Web site kurma rehberinin avantajlarını sayarak bitiremeyiz,ayrıca bu avantajların yanında bir de vermiş olduğu bonuslar bulunmakta. Bonuslar apayrı bir değere sahip.

Bonuslardan bazıları

1.Seo Eğitimi:Web site sahipleri çok iyi bilir ki,sadece siteyi kurmakla iş bitmez ,ziyaretçiler kendiliğinden gelmez ,site kurmanın mantığı ne derseniz ? Bu Seo (Arama Motoru Optimizasyonu) siteye kendiliğinden hit sağlamak ziyaretçi  çekmek için yapılması gereken işlerdir. Web site kurma rehberi piyasada benzerleri 80-90 TL ye satılan bu Seo eğitimini bonus olarak veriyor.  Bu bonusla siteye binlerce ziyaretçi çekmeyi, ve siteyi arama motorlarına optimize etmeyi öğrenebilirsiniz. 

2.Site Kazançları:Web siteleri üzerinden insanların para kazandıklarını mutlaka işitmişsinizdir, Site kazançları bonusuyla sizde web sitesinden para kazanmayı öğrenebilirsiniz. 
Not: Bu bonus özel olarak hazırlanmıştır ve kendi başına bir eğitim setidir. İlk 100 kişiye bedava verilecektir.
3.İnternet Reklamcılığı: Çağımızda büyük öneme sahip internet reklamcılığının tekniklerini öğrenebilirsiniz.

4.Google un Sırrı:Sınırlı sayıda verilecek bonuslardan biridir,İçeriği hakkında açıklama yapılmamaktır. Googledan sitenize binlerce ziyaretçi çekmeyi nasıl yapacağınız anlatılmakta.

5.Ücretsiz Domain Adı 

6.Ücretsiz Teknik Destek ve Ürün Güncellemeleri Ücretsiz Alma. Böylece Web Site Kurma Rehberiniz sürekli güncel olacaktır.

Web Sitesi Kurma Rehberine Buradan Ulaşabilirsiniz

ticaretmerkezi
28-05-2013, 07:02   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2013

http://www.xticaret.com/xticaret/?414_61616

YARDIMCI OLACAKTIR

bilgi16
27-05-2015, 17:40   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2015

Web sitesi kurma ücretsiz seo eğitim rehberi unerebilirim. Google birinci sayfasına, yani ilk 10 site arasına yükselen bir web sitesi kurmayı öğreten bu sitenasilkurulur.net web sitesi kurma eğitim rehberinde bulabilirsin. Bu bir tavsiyedir.