web sitesi yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı

haylolo
17-09-2013, 11:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2013

Bu sorunu cevabına yanıt vermeye çalışacağım. İnternette bir çok web sitesi mevcut bunlardan bir çoğu wordpress tabanlı yapılan sitelerdir. Kurulumu kolay ve kullanışlı bir web sitesi ve içerik yönetim sistemi diyebiliriz.Ancak gel gelelim takıldığınızda yada zorlandığınızda karşınızda asla türkçe konuşabilen birini bulamazsınız. Yani eninde sonunda tüm sorunlarla kendinizi başbaşa bulacaksınız.
Bu nedenle onlara alternatif değil onlardan daha iyi bir sistemi türk mühendis ekibi olarak geliştirdik. ismini WTI yani "WEB Tabanlı İçerik Yönetim sistemi" verdik. Siz sadece kullanmak istediğiniz web sitesi tasarımını seçiyorsunuz. Marenova ekibi olarak biz sitenizi kuruyoruz.
Hazır web sitesinin arkasında bulunan yönetim paneli ile içeriklerinizi sınırsızca güncelleyebiliyorsunuz. Daha sonrasında istekleriniz veya yapamadığınız şeyler mi oldu ? Hemen bizi arayın. Karşınıza Türkçe konuşan mutlaka teknik bir yetkili çıkacaktır.
Bekleyenler arasındaki yeriniz "3" gibi konuşan bir santralde olmayacak. Direk bize ulaşacaksınız.
Aynı çözümlerini E-ticaret sitesi paketlerinde de düşündük. Sizlere anında hemen çözüm sunabilmek için daha önceki tecrübelerimizi derleyerek bunların hepsini ortak bir noktada buluşturduk. E-ticaret paketlerinde kafaları karıştırmamak için biz size tek bir fiyat sunmayı tercih ettik.
Kuracak olduğunuz web sitesinin içeriğini belirlemek en önemli kurallar'dan bir tanesi olduğunu düşünmeliyiz. Çünkü web sitemizi ziyaret edecek kişilerin aradığı konu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilmesi bizler için çok önemli olacağını vurgulamak isterim.
Gelen ziyaretci aradığını bulamaz ve siteden hemen ayrılır ise bu durum bizler için google tarafından sevilmeyen siteler kategorisine girecektir.
İnternette üzerinde buna benzer bir çok siteye rastlamak mümkün. Bu durumda ben de aynısını yapıyorum siteye giriş yaptıktan sonra aradığımı bulamaz isem siteyi hemen terk ediyorum.
Web sitesini kurduk diyelim peki ziyaretciyi nasıl getiririz. Bu durumda unutmamamız gereken bir durum var hemen hızlı bir şekilde google'da ilk sayfada çıkmak! Hemen ziyaretci gelsin diye düşünmeyin bu hata size pahalıya patlayabilir.
Güvenli adımlarla ilerlemenizi öneriyorum sebebi ise googlenin bazı durumlar da sitenizi sanboxa düşürmesi olası bir durum diyebiliriz. Yavaş yavaş adılmarla ilerlediğiniz taktirde hem güvenli bir şekilde ilerler, hemde yanlış yapmadan ilk sayfaya çıkmanız 3 ay gibi süre içerisinde gerçekleşir. Tabi bunun için güçlü bir seo optimizasyon çalışmasını bilen bir yazılım firması yada bizim çalışmanızı önerebilirim.
Bazı durumlar da ise anahtar kelime ile yapmış olduğunuz sitenin ilk sayfaya çıkması zor olabilir bunun için ise seo çalışması yapmanız gerekiyor. Seo optimizasyon çok önemli, siteniz için hayati bir durum diyebiliriz ilk sayfalara çıkmak için bu kuralı iyi oynamanız gerekiyor. Google seo optimizasyonu için bizimle iletişim kurabilirsiniz.