Web tarayıcınızdan bedava oyun oynayın!

CHIP Online
08-10-2012, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Oyunlar ve PC'nizi yükseltmek için dökecek bir servetiniz yoksa, işte size tamamen bedava bir çözüm!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/web ... -oynayin_36297.html

Resimlerle: Sinirimizi yerinden oynatan 10 oyun karakteri

Video oyun merakınız, oynadığınız oyunlara ve kullandığınız sisteme göre size pahalıya malolabilir. Fiyatları 100 lirayı aşan oyunlar ve sisteminizi yükseltmek için harcayacağınız para canınızı yakıyorsa Core Online ile bazı oyunları internetten ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.


Square Enix'in sunduğu bir oyun hizmeti olan &lt;span style="text-decoration: underline;">Core Online</span>, belirli oyunları web tarayıcınız içinden tamamen ücretsiz olarak oynamanıza izin veriyor. Core Online, size bir takım videolu reklamlar göstererek geçimini sağlıyor ve ne kadar reklam seyrederseniz, o kadar çok oyun oynayabiliyorsunuz. 1 dakikalık reklam, size 20 dakika oyun oynama şansı kazandırıyor.


Core Online'ı kullanabilmek için kaydolmanız şart değil. Ancak bunu yaparsanız save'leriniz saklanıyor ve oyun süreniz oturumlarınız arasında aktarılıyor.


Hizmet şuan sadece Mini Ninjas ve Hitman: Blood Money'i oynamanıza izin veriyor. Firefox ve Internet Explorer'da bir eklenti yüklemeniz gerekirken, Chrome'da herhangi bir eklenti yüklemeden oyuna başlayabiliyorsunuz.

Tüm Konu: Web tarayıcınızdan bedava oyun oynayın!

Resimlerle: Sinirimizi yerinden oynatan 10 oyun karakteri

Kaynak: www.chip.com.tr