Web tasarım işine girmek istiyorum nasıl?

sinadadesign
22-09-2017, 00:27   |  #1  
sinadadesign avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2017

Merhabalar, herkese iyi forumlar. 

Web tasarım hakkında bilgim var fakat küçük bir ilçede ve ilde olduğum için çevremde kimseden site tarzı bir iş bulamıyorum. Biraz kazanç için ve kendimi dahada geliştirmek istyorum. Acaba nerelerden web tasarım işi alabilirim? Öyle iş veren site veya siteler varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.

White-Fox
22-09-2017, 11:43   |  #2  
White-Fox avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 155
1,104 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2010

Bir kaç arkadaşımın facebooktan bile iş aldığını gördüm (facebook kullanarak facebook kullanıcılarından),belki buradan bile bulabilirsin.Aslında işini iyi yapıyorsan insanlar seni aramaya başlar.Arayan değil aranan kişi olmaya bak.

White-Fox bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
sinadadesign
22-09-2017, 12:58   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2017

Haklısın, ama iş tecrübem yok ama kendime bu işte güveniyorum web tasarım çıkışlıyım+bpr bitirdim yani hakimim fakat yaşadığım yerde iş olmadığından iş arayışındayım dgs hazırlanıyorum zaten, ama bu tarz iş veren biyerler bulma arayışındayım

White-Fox
22-09-2017, 13:27   |  #4  
White-Fox avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 155
1,104 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2010

Ufak tefek işler bularak böyle hem kendi branşında hemde pazarlamada biraz tecrüben olmuş olur.Ekstra olarak html&css tasarımları yükleyip satabildiğin bazı siteler var.Ayrıca hibrit android uygulamalar ile de kendine müşteri bulabilirsin belki (hibrit tavsiye etmiyorum android için).Neyi tavsiye ediyorsun dersen biraz java bilgisi ile bu bilgiyi bir web servise oradan da internetteki sql database e atan kişi çok şey yapabilir.Yazılım gerçekten çok geniş bir dünya hem web platformu olsun hemde masaüstü.İşimi biliyorum eğitim aldım diyorsun o halde sana sadece bir müşteri ve pazarlama stratejisi gerekecek.Siteleri mobil uyumlu ve seoya uygun geliştirirseniz yüksek ücretlere dahi müşteri bulabilirsiniz.Aynı tasarım'dan sürümden kazanma ihtimaliniz de var.Belki bir gün dostum benim büyük bir  projem var gel yapalım fifty fifty kazanç elde edelim dersen tekliflere de açığım.

0bstinate
04-10-2017, 14:49   |  #5  
0bstinate avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2017

Merhaba,

Keşke herkes yetenekleri doğrultusunda para kazanıp mutlu olabilse. Rekabet o kadar çok ki. Umarım her şey gönlünce olur ve arzu ettiğin şekilde kaliteli işler yapıp başarılı olursun.

Hemen beklentilerini karşılayacak iş alabileceğim platfromları paylaşayım.

Armut.com: Buraya kayıt olup profilini muazzam şekilde eksiksiz doldurmalısın. Beklentilerini önemli derecede karşılayacak bir platform olabilir. 
Sadeceon.com: Bu sitede kendini ve yeteneklerini iyi sergilersen mutlaka talep alıp para kazanabilirsin. Unutma ama kalite daima kazanır. 
Bionluk.com: Yaşadığın yerin önemli olmadığı ve yine nitelikli işler alabileceğin bir platform örneği daha. Yine profilin çok önemli olacak, uzmanlık alanlarını kusursuz doldur kendini iyi vitrin et. İşler senin. 

Türkiye'nin önemli web tasarım şirketlerinden biri olan www.birnc.com.tr olarak biz de bu platformdaki yetenekli öğrenci arkadaşları keşfedip işler fırsatlar veriyoruz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Karamsarlığa kapılma hiçbir zaman. 
İşlerinde başarılar dilerim.