Web Tasarım Medyatör İnteraktif

medyator
18-06-2014, 18:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2014

Medyatör İnteraktif olarak kurumsal web tasarım alanında uzman ekibi ile sektörde hizmet vermekteyiz. Günümüzde web sayfası programlamanın en ince detaylarını, google' ın beklentilerini karşılayacak, W3 hataları bulunmayan kullanıcı dostu siteler kurmaktayız. 

Yaptığımız sitelerde herşeyden önce özgün ve şık arayüz tasarımları oluşturmaktayız. Bu hem firmaların sanal ortamdaki vizyonlarını yüksek tutmalarına hem de ziyaretçilerin hoş bir sayfa tasarımı ile sörf etmelerini sağlamaktadır. Kullanılan renk uyumu kullanıcıyı rahatsız etmeden site içerisinde aradığını rahatça bularak gezinmesini yapmaktadır.

Bir diğer hususta altyapı. Profesyoenl olarak yazılım ekibimizce hazırlanmış dinamik içerik yönetim sistemi ile web sitelerinize kimseye ihtiyaç duymadan dilediğiniz gibi güncelleyebileceksiniz. Hazır yazılımların aksine kullanımı, basit bir bilgisayar bilgisine sahip bir kişinin kullanabileceği kadar kolay hazırlanmıştır. Yazılım altyapısı şu an ki SEO kriterlerine uygun bir şekilde hazırlanmakta bu da firmalara internet ortamında rakiplerinden bir adım önde olma şansını vermektedir.

Herşeyden önemlisi biz ne kadar tasarımı ve altyapısı güçlü bir sitede oluştursak, site içeriği güncel ve faydalı olmalı mümkün mertebede güncel tutulmalıdır. 

Medyatör İnteraktif olarak saygın müşteri portföyümüzü ve bizleri incelemeniz için www.medyator.net isimli web sitesimizi ziyaret edebilirsiniz.