Websitelerinizin popülerliğini arttırnak için

netkili
04-10-2012, 15:48   |  #1  
netkili avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Bir web siteniz varsa veya sosyal ağlarda bulunan bir sayfanız, önceliğiniz daha fazla kişiye ulaşabilmektir. Bunun için okuyucunuzun ya da takipçinizin vs. ilgisini çekecek özgün  içerikler girmeniz sizi bir adım öne taşıyacaktır. Buraya kadar hem fikiriz. Fakat internet aleminde bir gün geçmiyor ki bize kolaylık sağlayan yeni bir uygulama çıkmış olmasın. Daha önce twitter için ücretsiz takipçi kazanmanın en kolay ve kısa yolunu bu linkte sizlerle paylaşmıştım. Bugün bahsedeceğim add me fast uygulaması ise size neredeyse tüm sosyal  ağlarda binlerce takipçi kazandıracak, daha da önemlisi bu uygulama tamamen ücretsiz.

Bu sistemi kullanmak için yapmanız gereken tek şey ilgili siteye giderek "registration" kısmını tıklayıp üye olmak. Uygulama size başlangıç olarak 100 kredi veriyor. Fakat siteye giriş yaptıktan sonra " Free Points" linkini tıkladığınızda karşınıza çıkan sayfadaki uygulamalar aracılığıyla bu kredinizi arttırıyorsunuz. Aynı sayfadaki en üst kısımda yeşil renkte yazan "Add Site/Page" linkini tıklayarak istediğiniz uygulama adresinizi girerek daha önce kazandığınız krediler sayesinde hızlı bir şekilde sosyal paylaşım ağınız gelişiyor, sitenize gelen ziyaretçi trafiğiniz artıyor. Sitenizi veya linkinizi eklerken en altta bulunuan "CPC" kısmı "Cost Per Click" anlamına geliyor. Bu tıklama başına kaç kredi kullanmak istediğinizi yazacağınız kısım. Genel eğilim düşük raka  yazmak şeklinde ama benim tavsiyem bu kısmı en az "9" yapmanız. Çünkü binlerce site eklenmiş durumda ve bu siteler kullanıcıya sunulurken en yüksek "CPC" verenler en üstte olacak şekilde sıralanıyor. Eh bu durumda da düşük CPC verirseniz siteniz alt sıralarda bulunur ve ziyaretçi belkide sizin sitenize ulaşamadan sıkılıp siteden çıkabilir.

Add me fast uygulamasına her geçen gün on binlerce site ve link eklendiği düşünülürse bu sistemin içerisinde yer almanın faydalı olacağını düşünüyorum. Ülkemizde de benzer birçok site kuruldu fakat bunların hiçbirisi bu site kadar geniş bir kitleye ulaşamadı. Tabi kimi arkadaşlar boş yere gelen takipçi veya facebook sayfa beğenilerini boş uğraş olarak değerlendiriyor ve bize faydası ne diye soruyor biliyorum. Topluluk psikolojisi genelde takipçisi çok olanın peşinden gitmeye itiyor insanları, kişi bir bakıyor ki binlerce insan bir kişiyi, bir sayfayı, bir siteyi takip ediyor, o zaman be de takip etmeliyim diye değerlendirme yapıp o da katılıyor aralarına. Bunu anlamak için günümüz dünyasını değerlendirip etrafınıza bakmanız yeterli. Nihayetinde takip edilen sadece site ve sayfalar değil..Herkese bol takipçili, bol kazançlı, bol beğenili günler..

Kaynak Site