Websiteniz için Canlı Destek Sistemi (Ücretsiz)

osmanali85
28-06-2015, 13:28   |  #1  
osmanali85 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2015

Arkadaşlar özellikle site sahipleri, için ziyaretçilerine destek vermek isteyen, satışlarını ve müşteri memnuniyetini artırmak isteyenler için canlı destek sistemimiz hizmete girmiştir.

ondestek.com, web sitesi sahiplerinin müşterilerine online destek ve hizmet vermek amacıyla kurulmuş bir online destek sistemi. Bu sistem ile, web site sahipleri, anlık olarak websitelerinde ziyaretçiler ile sohbet edebiliyor, ürünlerini tanıtabiliyor, satışlarını arttırabiliyorlar.

  
Aynı gerçek bir mağazada olduğu gibi, ziyaretçiler ile sohbet edebiliyor, müşteri memnuniyetini ve satışlarını arttırmış oluyorlar.

Asıl amacı ziyaretçileri müşterilere dönüştürmeyi hedefleyen sistemde, birden fazla müşteri temsilcisi ve departman eklemeye imkan tanıyor. Dolayısıyla sadece küçük değil, orta ve büyük ölçekli firmalar içinde müşteri memnuniyeti açısından oldukça önemli.

Sistemin kurulumu ise, oldukça basit. 2 dk da kod bilmeden online destek sistemine sahip olabiliyorsunuz, yapmanız gereken sadece sizin için üretilen kodu, websitenize eklemek.

Ziyaretçileri, aktiviteye, ülkeye, şehre, bulunduğu sayfaya, tarayıcı ve işletim sistemine göre gruplama yapmak mümkün. Örneğin şu an aktif kullanıcılar, sepet sayfasında bekleyen kullanıcılar, İstanbulda ya da İspanya Barcelona’dan olan ziyaretçilerinizi görebilir ve onlarla sohbet edebilirsiniz.

Sistemde kullanım kolaylığı sağlayan birçok özellik mevcut. Örneğin ziyaretçi daha önce sitenize gelmiş mi, daha önceden bu kullanıcı ile sohbet edilmiş mi? bu sorularında cevapları da ondestek.com Online Destek Sistemi’nde.

Siz çevrimiçi olmadığınızda bile, ziyaretçileriniz size çevrımdışı mesaj bırakabilecekler, Böylelikle daha sonra ziyaretçilerinize geri dönüş yapabilirsiniz.

Sistemde birçok paket olmasının yanı sıra ücretsiz olarak süresiz kullanılabilecek bir paket de var. Ücretsiz pakette anlık olarak bir sohbete izin veriliyor. Eğer aynı anda birden fazla ziyaretçi ile sohbet etmek isterseniz ücretli bir paket almanız gerekiyor.

Sistem beta aşamasında olduğundan 90 gün boyunca profesyonel paketi hediye ediyoruz.

Web site adresi : www.ondestek.com

Son Düzenleme: osmanali85 ~ 28 Haziran 2015 13:31 Neden:
Freeborn
16-07-2018, 09:34   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

Gayet güzel bir sistem, günden güne daha fazla sitede görüyoruz ama ücretsiz alternatifi tawk.to varken neden bunu kullanmalıyız sizce?

1manpower
30-08-2018, 18:42   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2018

cdestek.com buraya üye oldum bende sitemde kullanıyorum başarılı buldum kapatmazlarsa iyi..