Win 7'de Opera ile Chip'te mouse halkası ???

Boracalin
30-05-2010, 01:50   |  #1  
Boracalin avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,592 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2007

 

Arkadaşlar ; win7 'ye opera 10.53 kurdum ancak Chip'te gezinirken farenin halkası (eski kum saati) sürekli olarak dönüyor. Yani birşeyler sürekli olarak çalışıyor...
Bu niçin olur ?

Boracalin
30-05-2010, 02:39   |  #2  
Boracalin avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,592 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2007

chrome da da aynı sorun var arkadaşlar... başka sitelerde böyle birşey olmuyor (en azından gezdiklerimde) bir tek chip'te iken oluyor ?

Chipte ' mi sorun var acaba ?

Boracalin
01-06-2010, 00:18   |  #3  
Boracalin avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,592 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2007

Arkadaşlar yok mu bir cevap bakın chromu kaldırdım yakındır operayıda kaldırı ie8'e talim ederim... :(

_Neo_
01-06-2010, 00:53   |  #4  
_Neo_ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
806 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

Firefox  çalışıyor.Bendeki chrome chipte çalışmadı.Bir sorun var galiba.

Ahmet Ertuğrul
01-06-2010, 16:11   |  #5  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,652 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Reklamların yüklenmesi uzun sürüyor olabilir.

_Neo_
01-06-2010, 16:29   |  #6  
_Neo_ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
806 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007
Alıntı: Ahmet Ertuğrul  
Reklamların yüklenmesi uzun sürüyor olabilir.
İnsan bu firefox'a alışınca reklam filan unutuyor ahmet olabilir:D;fakat önceden sıklıkla girdiğim zamanda arada İE ile de giriyordum.İlk defa bu kadar beklettiyor diğer tarayıcılarda.

Boracalin
01-06-2010, 23:55   |  #7  
Boracalin avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,592 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2007

Şimdi FF ile giriyorum , İE ilede girdim bunlarda da sekmelerde ki halka sürekli dönüyor... Sanırım chip ile alakalı... Hay Allah....

Ahmet Ertuğrul
02-06-2010, 18:40   |  #8  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,652 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Ben de denedim şimdi. IE 8 ve Chrome'da sitenin yüklenmesi çok uzun sürüyor. Chrome'da açılıyor mu emin değilim biraz bekledim sonra kapattım açılmayınca. Opera'da bir sorun yok.

Kadir190
04-06-2010, 12:57   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
283 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

Aynısı bi aralar iele gezerkende oluyodu şuan sorun yok...