Win 7 Sorunu. Yardım Lütfen.

Noesis
12-03-2010, 23:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

Öncelikle herkese merhaba.
Sorunuma gelecek olursak, bundan yaklaşık 3 ay kadar önce Crea marka laptopuma win7 ultimate yükledim full sürüm. Bütün driverlerini yükledim üstelik. Her şey sorunsuzdu. Ta ki bugün güncellemelerini yapana kadar.
Bugün güncellemelerini yaptıktan sonra tuhaf bir hatayla karşılaştım. Klavyede hangi tuşa basarsam basayım ctrl tuşu basılı gibi göründüğünden farklı işlevlerde bulunmaya başladı tuşlar. Yani bir n tuşuna bastığımda eğer o sırada internet tarayıcısındaysam yeni bir sayfa daha açar oldu. Ne yaparsam yapayım bir türlü düzeltemedim. (Ekran klavyesini açtığımda orada da sürekli olarak ctrl tuşu basılı olarak duruyordu) Sistem geri yükleme bile fayda etmedi. İlk 5 dakika gayet sorunsuz ilerlerken tekrardan klavye takılmaya başladı.
Bir de bunun üstüne, touchpad sorunu da baş gösteriyor. Yani masaüstünde herhangi bir şeye tıkladığım zaman onu açmıyor seçili konuma getiriyor. Sonra başka bir dosyaya tıkladığımda onu da seçiyor. Tuhaf bir şey oldu yani anlayacağınız.
Bu sorunları giderebilmek için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler...

Son Düzenleme: Noesis ~ 12 Mart 2010 23:08
Noesis
12-03-2010, 23:50   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

Not** Güvenli modda açtığım zaman gayet sorunsuz çalışıyor klavye de touchpad de. Acaba yüklediğim bir programla mı çakışıyor? Sorun hakkında bir bilgisi yahut önerisi olan var mı?

Recep Baltaş
13-03-2010, 13:26   |  #3  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

ATK sürücüsünü silin ya da daha güncel bir sürümünü bulun diyeceğim ama Crea güncelleme sunmayan bir şirket..Şatış sonrası sürücü ve BIOS desteği vermeyen güzel firmalarımızdan...