Windows 10'u yükleyecekler için 12 ipucu!

CHIP Online
03-10-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 10'un Teknik Önizleme sürümünü denemek istiyorsanız, önce buraya göz atın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/windows-10-icin-12-ipucu_49899.html

Resimlerle: Windows 10 neye benziyor, yeni ne sunuyor?

Windows'un en son sürümü Windows 10'un Teknik Önizleme sürümü artık herkesin deneyebileceği uzaklıkta. Ancak onu kararlı, sorunsuz bir işletim sistemi olarak düşünmemekte büyük fayda var. Windows 10'da birçok hata olabileceği gibi, işletim sisteminin bazı özellikleri henüz etkinleştirilmiş durumda değiller. Bu yazımızdaysa Windows 10'u denemek isteyenlerin işine yarayacak bazı bilgiler vermek istiyoruz. Windows 10'u tecrübe etmek konusunda kararlıysanız, ilk önce bu ipuçlarını okumanızı tavsiye ediyoruz.


1. Uzmanlar için


Windows 10'u deneyebileceğiniz ayrı bir bilgisayarınız yoksa, onu yüklemeyin. Yayınlanan sürüm, final sürüme çok uzak bir sürüm olduğu için sorunlara sahip olacaktır. Kilitlenmeler yaşama olasılığınız ise yüksek.


2. Yüklemeden önce hazırlanmanız gerek


İkinci bir bilgisayar yanında bazı hazırlıklar da yapmanız gerekebilir. Windows 10'u yükleyeceğiniz bilgisayarı sıkça kullanıyorsanız, onda bulunan verileri yedekleyin. Windows 8.1 kullanmadıysanız ve uyumluluk sorunları yaşayacağınızı düşünüyorsanız, Microsoft'un bu uyumluluk sayfasına göz atın.


Tüm Konu: Windows 10'u yükleyecekler için 12 ipucu!

Resimlerle: Windows 10 neye benziyor, yeni ne sunuyor?

Kaynak: www.chip.com.tr