Windows 10'a Format Atamıyorum

Bulutlu
14-08-2016, 19:19   |  #1  
Bulutlu avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Konuyu yanlış yerde açtıysam, şimdiden özür dilerim.

Bilgisayarıma kendi hatam ile, virüs bulaştırdım.Çoğu virüsü, Y.A.C(Yet Another Cleaner) ve Windows Defender ile karantina altına alarak temizlemeye çalıştım fakat, hala bir yerde virüs olabileceğini düşünerek bilgisayarı kurtarma kısmından fabrika ayarlarına geri döndürme işlemini başlattım.

Dip Not: Format son çare olarak düşündüm, bu seçeneği kullanmadım.

Herneyse işlem başladı, benim bilgilerimi yazacağım kısma kadar geldi, daha sonra "Kritik güncelleştirmeler indiriliyor", "Birazdan size döneceğiz" şeklinde yazılar çıktı ekranda.Bende 2,5 saat sonra işlemin bitmiş olduğunu düşünerek bilgisayara geçtim, fakat siyah bir ekranda donup kalmıştı.Hiçbir şekilde yanıt alamıyordum, güç kaynağına basılı tutup pc yi kapattım.
Açtığımda "Otomatik Onarıma Hazırlanıyor" yazısı çıktı.Sonra mavi renkli arkaplanda ":( bilgisayarınızı başlatamadık,yeniden başlatmayı denicez" (bu kısmı yanlış hatırlıyor olabilirim.) yazısı çıktı ve Tekrar aynı Onarım yazısı ve mavi ekran böyle hiç durmadan 10 dk devam etti.Bende güç kaynağından kapadım pc yi.

Genel sorunumu uzun olarak açıkladım bilgisayarı nasıl başlatacağım konusunda yardıma ihtiyacım var, biraz uzun yazı olmuş olabilir kusuruma bakmayın :)