Windows 7 Ekran Problemleri ve Donma

burakcilasun
01-12-2016, 12:39   |  #1  
burakcilasun avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2016

Merhaba arkadaşlar,

Sırf sizlerden yardım alabilmek için yeni kayıt oldum. Öncelikle forum kurallarında bir ihlal ve başlığı yanlış yere açmam gibi bir durum söz konuysa, sorunu nasıl çözebileceğime dair yorum bırakırsanız hatamı düzelteceğim.

Bilgisayardan hiç anlamamakla birlikte; bilgisayarım bir süre önce formattan geldikten sonra eskisinden daha kötü hale geldi. Sistem özellikleri aşağıdaki gibi: 

Acaba bu sistem gerçekten çok mu kötü? Bilgisayarda youtube dışında kullandığımız tek şey cs go sanırım. Bildiğim kadarıyla görüntüleri çok zorlayıcı seviyelerde bir oyun bile olmamasına rağmen oyunu ancak en düşük grafik kaliteleriyle piksel piksel oynayabiliyorum. Sorunu anlamanız için işinize yarayacak başka bir bilgi gerekirse, yine nereden ulaşabileceğimi söylediğiniz takdirde güncelleyeceğim.

İlgilenebilecek, sabır gösterecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum :")

FreeLee
10-12-2016, 20:26   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2016

Selam. Oyunlarda donma sorunu ekran kartının driveriyla ilgili olabilir.  Nvidia nin sitesinden orjinal driverini indirebilirsin. Bilgisayarin masaustu bir bilgisayarsa işlemci fanın sağlıklı çalışmıyorda olabilir. Bunu da CPUz gibi programlarla sıcaklığını ölçme şansın var. Bilgisayarin cok super bir bilgisayar degil ama oyle çok kasacak bir makina da değil. Dediğin gibi kasma sorunun varsa bir sorun var demektir.

Marmaris Bilgisayar Servisi