Windows 7 SP1 yine sızdı!

CHIP Online
08-03-2010, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Win 7 için yayınlanacak ilk servis paketinin görüntüleri sızdı: Gerçek mi sahte mi, siz karar verin.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/windows-7-sp1-yine-sizdi_18731.html

Resimlerle: 33 yeni Windows 7 duvar kağıdı!

Windows 7'nin ilk servis paketi, Service Pack 1  Build 7601.16502.100208-1500 derleme numarasıyla Rus web sitesi Wzor'da bir kez daha boy gösterdi. İlk servis paketine ait olduğu iddia edilen ekran görüntüleri sitede yayınlandı... Benzer görüntülerin daha önce de sızdığı iddia edilmiş, biz de bu görüntüleri sizlerle buradan paylaşmıştık.

Görüntüler hakkında Micosoft henüz bir açıklamada bulunmadı. Fakat Microsoft, özellikle Windows 7 SP 1 diye ortaya atılabilecek sahte sürümler hakkında kullanıcıları daha önce uyarmıştı. Uyarıda Torrent'e düşebilecek paylaşımlar nedeniyle kredi kartlarının çalınması, Malware enfeksiyonları, kimlik hırsızlıkları ve benzer riskler oluşabileceği söylenmiş, kullanıcıların, dikkatli olmayıp tuzağa düştükleri takdirde zararlardan kendilerinin sorumlu olacağı hatırlatılmıştı.

Wzor'da deneyimli  bir kullanıcının paylaştığı ekran görüntülerine ilerleyen sayfalarda ulaşabilirsiniz... Gerçek mi sahte mi, kararı siz verin...

Bu haberin hazırlanmasında büyük katkısı olan forum kullanıcımız Turkish Developer'a teşekkür ederiz.

Tüm konu: Windows 7 SP1 yine sızdı!

Resimlerle: 33 yeni Windows 7 duvar kağıdı!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce görüntüler gerçek mi, sahte mi?

nonpasaran
08-03-2010, 12:02   |  #2  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009
Alıntı: CHIP Online  
Bu haberin hazırlanmasında büyük katkısı olan forum kullanıcımız Turkish Developer'a teşekkür ederiz.
1- Şu meseleyi Allah aşkına bir düzene sokun. Bu forumda kim üye kim moderatör belli olsun. Bahsettiğiniz kişi kullanıcı değil moderatördür. Nereden mi biliyorum benim bir konusuna yazdığım mesajı sildiği için biliyorum kendisi ile özel mesajlaşmalarımızda denetmen olduğunu bana kendisi söylemişti.Peki burada kullanıcı diyerek ve özel olarak teşekkür ederek ne yapmaya çalışıyorsunuz?

2- Dün aynı konu açılmıştı bahsettiğiniz "Kullanıcı!" tarafından.Ve aynı "Kullanıcı!"nın daha evvel kilitlediği bir konunun linkini Süleyman orada vermişti.Bahsettiğiniz "Kullanıcı!" orada aynen öyle yazmış: (Kopyala yapıştır yapıyorum) 

'Sızdı'' (Leak-ed) paylaşımların bağlantıları bu forumda paylaşılması yasaktır.Windows 7 meydana getirildiği süreçte bile bu tür sızma paylaşımlarına hassasiyet gösterilmemişti,kaldıki bu konuda gösterilsin.

Konu bilgi amaçlı kalması açısından Kilitlenmiştir.

Turkish developer


Gerçi düşük cümle kullanılmış ama benim anladığım kadarı ile şu anda sizin bu yaptığınız haber türü haberlerden bahsediyor ve konuyu kilitlediğini söylüyor.

Benim burada sevgili chip yöneticilerine iki sorum var:

1-Neden moderatörler açıkça belli değil? Mesaj silme konu kilitleme ve silme yetkisine sahip insanlar neden forumda normal kullanıcı gibi dolaşıyor? (Baknz.yukarıda sizin yaptığınız haberden yaptığım alıntı)
(+ bu "Kullanıcı!" nın titrindeki ibarelerde benimle yaptığı tartışmadan sonra değişmiş mesajlarının altına yazdığı bazı eklemelerde kaldırılmıştır.Daha önceden titri tamamen normal kullanıcı gibi idi)


2- Bu forumda kurallar sadece üyeler için midir? Moderatörler forum kurallarından muaf mıdırlar? 
yani hala "Düdük bizde çalar oynarız  çalar uyarırız" anlayışı devam mı etmektedir.

saygılarımla 

NONPASARAN

Son Düzenleme: nonpasaran ~ 08 Mart 2010 12:04
nonpasaran
08-03-2010, 19:58   |  #3  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

yok mu bir yanıt?