!Windows 7 Virüs Koruma Programı(ESET) + - 'leri

ozencerkan
08-09-2012, 18:59   |  #1  
ozencerkan avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
36 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Merhaba arkadaşlar öncelikle Bilgisayarımın özelliklerini vereyim:

İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1
Dil: Türkçe (Regional Setting: Turkish)
Sistem üreticisi: INTEL_
Sistem Modeli: DG45ID__
BIOS: BIOS Date: 02/08/08 17:50:03 Ver: 08.00.10
İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
Bellek: 4096MB RAM
Kullanılabilir bellek: 3964MB RAM
Disk belleği Dosyası: 1608MB used, 6319MB available
Windows Direction: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
Ekran kartı: ASUS ENGTX550 Tİ Direct CU(Nvidia Gtx550Ti)

İnternet bağlantı hızı: 20Mbit/s

[/url]

Eset Smart Security 5 Lisanslı Kullanıcısıyım.

Önce artılarını yazmak istiyorum;

Biraz önce 250 GB' HDD(7200 rpm)'mi tarattım.1 Saat 49 Dk sürdü(Tam tarama Yavaş Modda, Bence iyi bi süre)

Birçok iyi özeliiği var örneğin;

[url=http://bit.ly/c25MCx]

Çalışan işlemleri, bu işlemi kaç kişinin kullandığını ve bu işlemlerin risk seviyesini,

Hangi aralıklarla kendini güncelleyeceğini(Yada herhangi bir işlemi Görev zamanlayıcısından istediğimiz zaman yaptırabiliyoruz),

Karantinaya alınan Virüsleri ister karantinada bırakıyoruz istersek silebiliyoruz.(İşletim sistemi dosyaları için önemli bazı Virüs koruyucuları direk sildiği için sisteminizi onarmanız gerekiyor)

Tüm uygulamaların internet bağlantısı ayarını yapabiliyorsunuz.İstediğiniz uygulamanın internet bağlantısını askıya alabiliyorsunuz.

-Eset SysInspector ile çalışan işlemleri, ne iş yaptıklarını, C:\Windows konumundaki dosyalardaki oynamaları, risk seviyelerini(1-9 arasında) görebiliyor, düzeltebiliyorsunuz.(Bir virüsün C:\Windows\system32 konumunda bir txt dosyasına kendini kopyaladığını 7 risk seviyesinde gördüm txt dosyasını açtığımda hatırladığım kadarıyla 00.interfixer.com gibi bir site yazılıydı ve oraya bağlanıyordu.ordan sildikten sonra yeniden SysInspectoru çalıştırdım ve karşılaştırdım bir öncekiyle.Orda görünmüyordu.)

Eset SysRescue ile Kurtarma CD'si oluşturup olası Bazı virüslere (Solucan gibi Ardı arkası kesilmeyen virüsler için) PC'nizi kurtarabiliyorsunuz.

Bunlar diğer virüs programlarına ek olanlardı Asıl önem taşıyan özelliklere geldiğimizde ise;

[/url]

Oyun oynarken(Daha çok düşük performanslı PC'ler için) Oyun modu otomatik devreye girer sistem yavaşlamaz.

Üzerine tıkladığınız her dosyayı(Açmasanız bile) PC'nize zarar vermeden tarar(Benim PC'de bir kasma görmedim.

Yüklemeye çalıştığınız uygulamaları Yükleme anında tarar.

Zararlı yazılımları algılar(Windows Defender gibi ayrıdan bir programa ihtiyaç yok).

Windows Güvenlik Duvarı haricinde ayrıdan Kişisel güvenlik duvarınız vardır Virüs WGD'yi geçse bile Eset'in güvenlik duvarı sürekli güncellendiğinden bundan geçmesi daha zor olacaktır(Ancak imkansız değil).

Spam Olarak gönderilen Mail'leri algılar ve açılmasını engeller.

Bir çok virüs İnternet siteleri yoluyla bulaşır.Eset bunun için ise "Web Erişimi Koruması" adında bir Sistem Kurmuş.(Virüs olan sitelerin açılmasını engeller tarayıcı ekranına Kırmızı bir yazıyla sitenin adresi vb. Ayrıntıları yazar)

Bence en önemli olaylardan biri Bir dosya indirirken için virüs olup olmadığını bilemiyoruz.İndirme anında Dosyanın %1 indirilmiş olsa bile O kısmı tarayıp virüs varsa bağlantıyı engellemesi.

Virüs Tarama Fonksiyonları:

[url=http://bit.ly/c25MCx]

Gördüğünüz gibi 2 Tür tarama fonksiyonu var:

1.si Smart Tarama:

Özel tarama moduna göre Çok daha Hızlı ve nerdeyse onun kadar güvenilir.

Özel tarama modunda ise İster sadece Belli bir dosyayı taratın veya tüm Diskleri ve dışarıdan takılmış aygıtları seçerek Yönetici olarak taratın.Dosyaları Yönetici olarak tarattığınızda virüslerin kaçacak yeri kalmıyor Eset Tüm yetkileri üzerine alıyor.(Benim önerdiğim taratma şekli budur)

Son olarakta Tüm bu yazdığım işlemlerin yapılması çok kolay.Eset Smart Security 5'in arayüzü Çok kullanışlı.

Şimdi gelelim Eksik yönlerine:

Bu bölümde yazacağım çok fazla birşey yok Çünkü; Eset neredeyse herşeyi düşünmüş İnternet tarayıcılarının geçmişini silme özelliğinin olmaması ve Kayıt defterindeki hataları düzeltme özelliğinin olmaması biraz moral bozucu.(Bu özellikler çoğu Virüs koruma programında yok ancak Esetin bu özellikleri koymaması beni hayal kırıklığına uğrattı).Çünkü Facebook gibi bazı sosyal paylaşım siteleri Tarayıcının kendisinin Silemediği dosyaları bilgisayarınıza yerleştiriyor(Oturumum sürekli açık kalsını Facebook'a girerken işaretlerseniz bu olay gerçekleşiyor) Kayıt defteri olayına gelincede kullanılmayan birçok key ve kullanılmayan dosya uzantıları orda tutuluyor.Buda PC'nizi kastırıyor.

Bu problem için benin çözümüm ise;

[/url]

Ccleaner Professional Edition'dır.(İlk PC'mi taratmam sırasında 3 GB'lık gereksiz dosya sildim PC rahat bir nefes aldı :) )

Çoğu kişinin şunları yorum olarak yazacağını tahmin edebiliyorum:

Yok Kaspersky daha iyi yok şu program daha ismini ilk kez duyduğumuz ve sadece gösterişi olan programlar için bile iyi denecek .Herkez kendi kullandığı Programı övüyor arkadaşlar. Eğer biraz tarafsız bakarsanız olaya(Bunları buraya yazmak istemiyorum ama yorum yapmadan önce cevap vereyim istedim) Kaspersky'ın PC'yi çok kastırdığını herkez biliyor.Bazen 1 ay boyunca güncelleme olmuyor bi anda kotanızın birden azalmasına sinir oluyorsunuz. Eset hergün güncelleştirme yapıyor ve bu güncelleştirmeler yaplaşık 300 KB oluyor 1MB'tı asla geçmiyor.

Ben yaşadığım için biliyorum.Yaklaşık 4-5 senedir esetin tüm sürümlerini denedim.DIĞER SÜRÜMLER ARASINDA en çok kasma yapan bu sürüm(Yinede diğer virüs koruyucularına göre daha az kasıyor) ancak en iyi KORUMAYI veren Eset sürümüde bu.

Bir diğer konu ise Esetin Ve CCleaner'ın paralı olduğunu söyliyeceksiniz.Bunların paralı olmasını sebebi zaten bazı virüs koruma programları gibi tek kişinin yaptığı birşey değil bunlar. Bu arada bu programları indirmeden önce parasından yakınan arkadaşlar internette biraz araştırma yapın. Ben Parasını veriyorum bu programlara ve değiyor.

Arkadaşlar biraz düşünerek yorum yapalım ve tarafsız Olalım.

Virüs koruyucu kullanacak arkadaşlar.Benim yada başka bir kişinin tesiri altında kalmayın.Ben burada bildiklerimi yazıyorum.

Şimdiye kadar sadece birkez format attım ozaman bilgisayarımda Eset'in eski sürümlerinden biri yüklüydü.Eset SysRescue olmayan bir sürümdü. En kötü virüslerden biri olan Solucan virüsü girmişti bilgisayarıma her yeni dosya açtığımda 2 katına çıkıyordu mecburne format atmıştım.Yeni sürümde bulunan SysRescue özelliğiylede bunu engelleyebiliyoruz.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana. :)

Özellikle girdiğim virüslü bir site:

[url=http://bit.ly/c25MCx]

 ALINTI YAPICAK ARKADAŞLAR BURDA BIR EMEK OLDUĞUNU UNUTMAYALIM LÜTFEN KAYNAK GÖSTERELİM.BAZI ARKADAŞLARIMIZ BENIM YADA BAŞKALARININ YAZDIĞI KONUDAN KENDI SITELERINE EKLIYORLAR VICDANINIZA BIRAKIYORUM

Son Düzenleme: ozencerkan ~ 09 Eylül 2012 16:17
Kapalı Hesap (242505)
08-09-2012, 19:05   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 3
60 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Şimdi sen bunları yazdın ya ben artık kis'e para ödemem Kahkaha

Sadece esed'le Kis mi var virüs programı olarak ?

Esedinde ücretli sürümünü aldım merak etme ne oldunu benden iyi kimse bilemez serialin bitmesine 140 gün kala lisans kara listeye düştü düşürdüler sistemin çökmesi arşiv yaptığım oyunların filmlerin silinmeside cabası Onay

Esed'in ücretli sürümünü kaç kez satın aldın da böyle bir kanıya vardın MSE bile esedden iyi korurken Gülümseme  

pop corn virüsü yüzünden 750 gb lık verim silindi esedin lisansını almıştım o yıl..(indirdiğim onca film onca oyun saniyeler içinde yok oldu diskler açılmıyordu biçimlendir diyordu kime getirdi isem virüs bulaşmış dediler)

ve şuan 5 yıldır kis kullanırım memnunum ayrıca 2 TB lık arşivimede virüs blaşmadı..

Kis + Disk koruması farkı buBarış  

Edit... Sağlam bir program+Bilinçli kullanıcı=Virüssüz bilgisayar..

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (241491) ~ 08 Eylül 2012 19:20
Kapalı Hesap (223846)
08-09-2012, 19:34   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 206
5,277 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011

Avast'ın ücretsiz sürümünü indiriyorum hep şuana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

Kapalı Hesap (242505)
08-09-2012, 19:37   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 3
60 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012
Alıntı: tekir2611  
Avast'ın ücretsiz sürümünü indiriyorum hep şuana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
 

Avast iyidir yalnız ben onun virüs bulunca yangın varmış gibi bağırmasını hiç sevmiyorum Kahkaha

Kapalı Hesap (223846)
08-09-2012, 19:45   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 206
5,277 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011
Alıntı: kessko  
 

Avast iyidir yalnız ben onun virüs bulunca yangın varmış gibi bağırmasını hiç sevmiyorum Kahkaha

 Olsun bir şey olmaz, Eset'te monitörü söküp götürüyor adamlar haberimiz anca oluyor :)

ozencerkan
08-09-2012, 19:51   |  #6  
ozencerkan avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
36 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Farkındaysan orda kimse benim tesirim altında kalmasın demiştim ben 5 senedir Eset kullanıyorum orayada yazdım biraz düzgün okusaydın uzun süredir 20mbitlik sınırsız internetim var ayda yaklaşık 100 gb oyun film vs indirme yapıyorum bilgisayarımdaki program sayısını bilsen şaşırırsın yaklaşık 2 hafta oldu ekran kartımı alalı ondan önce sürekli oyun indiriyordum çalışmayan oyunların hepsini siliyordum(On-Boarddı ekran kartım). Dediğim gibi ayda 100 Gb veri indiriyodum ben bir kere bile bilgisayarımda kasma olmadı, virüs yüzünden kötü anılarım yok ve esetin yan özellikleri çok işe yarıyor. Esetin en son hangi sürümünü kullandın? ben 1 senelik alıyorum her seferinde 73 TL para veriyorum şimdiye kadar pc'me format atmadım ben :D Sende kendi koruyucunu övüyorsun bende benimkini bu işler böyle oluyo zaten kimse kendinde olan şeyi kötülemez.Önemli olan tarafsız yorum yapabilmek. Farkettiysen oraya eksilerinide yazmaya çalıştım ancak çoğu virüs koruyucusunda olmayan özelliklerin hepsi esette var. Keyim çalındı demişsin bana şimdiye kadar böyle birşey olmadı kis'de neden çalınmıyor ? . Eset' i yüklerken Zararlı yazılımları bulma olayınıda yüklemesi için işaretlemen lazım aceleci davranmıcaksın. Bu arada kis hiçmi pcni kasdırmıyor? denedim ve biliyorum benim bilgisayarımda kasma yapıyordu.

ozencerkan
08-09-2012, 19:54   |  #7  
ozencerkan avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
36 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Kardeşim bak bilmeden yorum yapmayın esette ekranda ne olursa olsun bildirim çıkıyor zaten virüsü bulduğu anda karantinaya alıyor bazılarıda diyorki yok virüsleri silmiyor bilmem ne! system32'deki virüs bulaşmış klasörü silde bak pc bidaha açılıyomu! Adamlar boktan yeremi yapmış karantina sistemini Allahınızı severseniz !

ozencerkan
08-09-2012, 19:55   |  #8  
ozencerkan avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
36 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Yorum yapacak arkadaşlar lütfen iyi okuyup yapın !

Son Düzenleme: ozencerkan ~ 08 Eylül 2012 19:57
Qromodynmc
08-09-2012, 19:58   |  #9  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 127
4,184 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Eset Olsa ne olmasa ne :D Yıllar önce virüslerin esetin önünde göbek attığını gördüğüm günden beri esete yaklaşmam,Hatta kendisini bir virüs olarak bile görüyorum diyebilirim. Kasperskydan şaşmam ben :D Taştır Kayadır kendisi,Kasar kasmaz beni bağlamıyor,Ha bende hiç kasmadı ama,farketmez,Program gerçekten çalışıyor ve Para vermeye değer! Son olarakta,Ben Kaspersky kullanmıyorum,Mse var bi köşede sessizce çalışıyor,Çünkü ben Bilinçli bir kullanıcının kolay kolay virüs yiyeceğine inanmam ben.

Batuhan Karsan 26
08-09-2012, 20:06   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

7200 rpm hdd yi anca 2 saatte taramış iyi diyorsun.bende ide hdd var mse 1 saatte tarıyor.eset varken hacklendim ama avast kullandım mse kullandım norton kullandım kaspersky kullandım hacklenmedim.

Kapalı Hesap (242505)
08-09-2012, 20:41   |  #11  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 3
60 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012
Alıntı: ozencerkan  
Farkındaysan orda kimse benim tesirim altında kalmasın demiştim ben 5 senedir Eset kullanıyorum orayada yazdım biraz düzgün okusaydın uzun süredir 20mbitlik sınırsız internetim var ayda yaklaşık 100 gb oyun film vs indirme yapıyorum bilgisayarımdaki program sayısını bilsen şaşırırsın yaklaşık 2 hafta oldu ekran kartımı alalı ondan önce sürekli oyun indiriyordum çalışmayan oyunların hepsini siliyordum(On-Boarddı ekran kartım). Dediğim gibi ayda 100 Gb veri indiriyodum ben bir kere bile bilgisayarımda kasma olmadı, virüs yüzünden kötü anılarım yok ve esetin yan özellikleri çok işe yarıyor. Esetin en son hangi sürümünü kullandın? ben 1 senelik alıyorum her seferinde 73 TL para veriyorum şimdiye kadar pc'me format atmadım ben :D Sende kendi koruyucunu övüyorsun bende benimkini bu işler böyle oluyo zaten kimse kendinde olan şeyi kötülemez.Önemli olan tarafsız yorum yapabilmek. Farkettiysen oraya eksilerinide yazmaya çalıştım ancak çoğu virüs koruyucusunda olmayan özelliklerin hepsi esette var. Keyim çalındı demişsin bana şimdiye kadar böyle birşey olmadı kis'de neden çalınmıyor ? . Eset' i yüklerken Zararlı yazılımları bulma olayınıda yüklemesi için işaretlemen lazım aceleci davranmıcaksın. Bu arada kis hiçmi pcni kasdırmıyor? denedim ve biliyorum benim bilgisayarımda kasma yapıyordu.
 

Esed'in hangi sürümü olursa olsun isterse desinler al sana 10 yıllık lisans bedava kullan bana uzak dursun kafi..

Kapalı Hesap (242505)
08-09-2012, 20:46   |  #12  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 3
60 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012
Alıntı: punisher123  
Eset Olsa ne olmasa ne :D Yıllar önce virüslerin esetin önünde göbek attığını gördüğüm günden beri esete yaklaşmam,Hatta kendisini bir virüs olarak bile görüyorum diyebilirim. Kasperskydan şaşmam ben :D Taştır Kayadır kendisi,Kasar kasmaz beni bağlamıyor,Ha bende hiç kasmadı ama,farketmez,Program gerçekten çalışıyor ve Para vermeye değer! Son olarakta,Ben Kaspersky kullanmıyorum,Mse var bi köşede sessizce çalışıyor,Çünkü ben Bilinçli bir kullanıcının kolay kolay virüs yiyeceğine inanmam ben.
Bende buna şaşırıyorum işte 5 yıldır kis kullanırım ama ne hikmetse bir defa kastığını görmedim işlemcimde pentium dual core E6600 3.06 GHZ bugün bu işlemci çok ağam şaham bi işlemci değil ama kasmıyor işte.. 

Korumasına zaten diyecek yok.. sadece aldığım memnuniyeti belirtiyorum bilip bilmeden adam kullanmamış hiç kis den kav dan dert yanıyor

Bugün MSE en iyisi olsun ücretli olsun ona ödeme yaparım benim istediğim şey.. Korunmak hangisi iyi ise onu alırım

Kis güncelleme olayında yavaş diyor vatandaş yavaş olmasının nedeni veritabanının büyük olması veritabanı ne kadar büyükse bana göre o kadar iyidir..

SAğlam Antivirüs+Bilinçli kullanıcı=Temiz bilgisayar

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (241491) ~ 08 Eylül 2012 20:51
Batuhan Karsan 26
08-09-2012, 21:14   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

Aslında saçma sapan sitelere girmessende virüs bulaşmazda bizim ailede bilinçsiz vatandaşlar var mecburi :D

ozencerkan
08-09-2012, 21:24   |  #14  
ozencerkan avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
36 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Kardeşim öyle diyosunuzda ben şimdiye kadar o kadar indirme yaptım hiçbirindemi virüs yoktu anlamıyorum her türlü siteye giriyorum insanların aklında eset kötüdür diye bir düşünce oluşmuş sen hacklendiğinde(Ne tür hacklendin bu arada ?) hangi sürümünü kullanıyodun esetin şimdiye kadar hiçbi zararını görmedim ben bu programın yararı çoktur benim için bir oyun hilesi indirmiştim windowsun içinde birşeylere kendini kopyalamış diğer virüs programlarında yok bu sysinspector özelliği galiba ordan öğrendim. Eset Smart Security 5 i denemeden hakkında konuşmak saçma gir bak 4 ile 5 arasındaki farka dünya kadar fark var.

Son Düzenleme: ozencerkan ~ 08 Eylül 2012 21:25
Batuhan Karsan 26
08-09-2012, 21:28   |  #15  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010
Alıntı: ozencerkan  
Kardeşim öyle diyosunuzda ben şimdiye kadar o kadar indirme yaptım hiçbirindemi virüs yoktu anlamıyorum her türlü siteye giriyorum insanların aklında eset kötüdür diye bir düşünce oluşmuş sen hacklendiğinde(Ne tür hacklendin bu arada ?) hangi sürümünü kullanıyodun esetin şimdiye kadar hiçbi zararını görmedim ben bu programın yararı çoktur benim için bir oyun hilesi indirmiştim windowsun içinde birşeylere kendini kopyalamış diğer virüs programlarında yok bu sysinspector özelliği galiba ordan öğrendim. Eset Smart Security 5 i denemeden hakkında konuşmak saçma gir bak 4 ile 5 arasındaki farka dünya kadar fark var.
 
eset smart security 5 ilen hacklendim...nasıl bir hack dersen adam bildiğin pc mi kontrol ediyordu...ayrıca esetin lisanslıdaki bütün özellikleri avastın free versiyonunda var.şu ana kadar kullandığım bütün eset yüklü pcler göçtü...

ozencerkan
08-09-2012, 21:32   |  #16  
ozencerkan avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
36 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Ya kardeşim ben anlamıyorum superonline internetim var ayda 100gb indirme yapıyorum eset buluyo virüsleri özellikle virüslü sitelerede girdim yemin ederim pc şuan sağlıklı bi şekilde hiç takılma falan olmadan süper çalışıyo valla anlamıyorum ben sizi :S Şuan pcde bi Eset Smart Security 5 var bide Windows defender var oda Defender bi şeye yaramıyo. microsoftunkini indirim diye düşündüm bi ara orjinal değil w7. Sen para veripmi almıştın eseti belki cracki falan varmış o bazı özellikleri bozuyo olabilir yoksa bu kadar indirmeye çoktan çökmesi lazımdı pcnin

Qromodynmc
08-09-2012, 21:32   |  #17  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 127
4,184 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Kaspersky gibi bi dev varken,İnsan niye esete şans verirki :D benim öyle fantezilerim yok,Kaya gibi koruma sağlayan bi antivirüs var piyasada,Farklı alternatiflere gerek duymadım hiç..

ozencerkan
08-09-2012, 21:36   |  #18  
ozencerkan avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
36 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

ESET' i bi alternatif olarak görme bence gayet iyi bi koruma sağlıyor crackle yapmışsanız aktifleştirmeyi onla ilgili olabilir boşuna yılda 73 Tl para vermiyorum buna :D

Batuhan Karsan 26
08-09-2012, 21:37   |  #19  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010
Alıntı: ozencerkan  
Ya kardeşim ben anlamıyorum superonline internetim var ayda 100gb indirme yapıyorum eset buluyo virüsleri özellikle virüslü sitelerede girdim yemin ederim pc şuan sağlıklı bi şekilde hiç takılma falan olmadan süper çalışıyo valla anlamıyorum ben sizi :S Şuan pcde bi Eset Smart Security 5 var bide Windows defender var oda Defender bi şeye yaramıyo. microsoftunkini indirim diye düşündüm bi ara orjinal değil w7. Sen para veripmi almıştın eseti belki cracki falan varmış o bazı özellikleri bozuyo olabilir yoksa bu kadar indirmeye çoktan çökmesi lazımdı
 
niye yemin ediyorsun ki ? ne yani senin başına bir iş gelmemiş de bizim başımıza gelmiş ki kullanmıyoruz.hem bazı virüsler sessizdir.yani şu an klavyede bastığın bütün tuşları kayıt altına alan virüsler : keylogger.Eset keyloggerı tanımıyor...

Batuhan Karsan 26
08-09-2012, 21:38   |  #20  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010
Alıntı: ozencerkan  
ESET' i bi alternatif olarak görme bence gayet iyi bi koruma sağlıyor crackle yapmışsanız aktifleştirmeyi onla ilgili olabilir boşuna yılda 73 Tl para vermiyorum buna :
 
üstüne 30 tl daha koyar kis alır insan.benden sana tavsiye...

Qromodynmc
08-09-2012, 21:38   |  #21  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 127
4,184 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Bence boşuna veriyorsun :D Kaspersky dururken ona para verilirmi be..

ozencerkan
08-09-2012, 21:44   |  #22  
ozencerkan avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
36 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012
Alıntı: Batuhan Karsan 26  
 
üstüne 30 tl daha koyar kis alır insan.benden sana tavsiye...
 


Kardeşim ben memnunum virüs koruyucumdan değiştireceğimöide sanmıyorum bu zamana kadar böyle geldik böylede gidicem

Kapalı Hesap (242505)
08-09-2012, 22:01   |  #23  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 3
60 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012
Alıntı: ozencerkan  
 


Kardeşim ben memnunum virüs koruyucumdan değiştireceğimöide sanmıyorum bu zamana kadar böyle geldik böylede

 Allah bozmasın mutluluğunuzu o zaman Barış

ozencerkan
08-09-2012, 22:04   |  #24  
ozencerkan avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
36 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012
Alıntı: kessko  
 Allah bozmasın mutluluğunuzu o zaman Barış
 

:D

Kapalı Hesap (223846)
08-09-2012, 22:11   |  #25  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 206
5,277 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011

Herkes istediğini kullanır bunda özgür, ama ben ESET kullanmam Kahkaha