Windows 8.1 antivirüsleri testte!

CHIP Online
17-06-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8.1 altında çalışan 25 ücretli ve ücretsiz antivirüs, yenilenen testte böyle sıralandı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... i-testte_47746.html

Resimlerle: Samsung Galaxy S5'ten test fotoğrafları!

AV-Test, Windows 8.1 platformunda çalışan 25 ücretli ve ücretsiz antivirüsü yine zorlu testlerinden geçirdi. Antivirüsler, her zamanki gibi testte "Koruma", "Performans" ve "Kullanım" olmak üzere üç farklı kategoride 6 puan üzerinden (toplam en fazla 18) puanlandırıldılar.


Testte Kaspersky Internet Security, firmanın testinden yine alnının akıyla çıkmayı başardı ve tüm kategorilerde tam puan alarak ilk sıradaki yerini korudu. 17.5 puan alan Bitdefender Internet Security ise ikinci sırayı üç ayrı çözümle birden paylaştı: Avira Internet Security, Qihoo 360 Internet Security ve McAfee Internet Security.


En iyi ücretsiz çözüm, Qihoo


Qihoo 360 Internet Security, testte ikinci kez "en iyi ücretsiz antivirüs çözümü" ünvanını elde etmeyi başarırken, F-Secure, Trend Micro, G Data ve Norton gibi firmalar rekor kırmasalar da yüksek konumlarını korudular. Bir sonraki en iyi ücretsiz çözüm ise 15 puanla en iyilerin çok da altında kalmayan, 15. sırada yer alan AVG Anti-Virus Free Edition oldu. Yazılımın koruma seviyesinin AVG Internet Security 2014 ile aynı seviyede olduğunu belirtelim.


Tüm Konu: Windows 8.1 antivirüsleri testte!

Resimlerle: Samsung Galaxy S5'ten test fotoğrafları!

Kaynak: www.chip.com.tr