Windows 8.1'deki ufak sorunlar ve çözümleri!

CHIP Online
26-02-2014, 01:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8.1'deki rahatsız edici ufak tefek sorunlar ve pratik çözümleri... İçeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/wi ... ozumleri_45475.html

Windows 8.1, genelde Windows 8'i geliştirme konusunda başarılı. Mesela başlat düğmesi geri getirilmiş, SkyDrive (yeni adıyla OneDrive) ise entegre edilmiş, böylece dosyalar buluttan senkronize edilebiliyor.


Ama Windows 8.1'de düzeltilmesi gereken sorunlar hala var ve bu sorunların bir kısmını sizin düzeltmeniz mümkün. Windows Gezgini'nde görünmeyen kitaplıklar gibi... Bunun yanı sıra, Windows 8.1'i daha kullanılabilir hale getirecek bazı numaralar da var.


1. SkyDrive'ı düzeltin


Windows 8.1'de karşılaştığımız en rahatsız edici sorunlardan biri, entegre şekilde gelen SkyDrive'ın (OneDrive) dosyaları senkronize edememesi. Genellikle bunun sebebi senkrorize edilecek çok fazla dosya olması ve senkronize etme işlemi bitmeden PC'nin uyku veya hazırda beklet moduna geçmesi.


SkyDrive uygulamasını açın, birkaç dakika beklediğinizde indirilecek ve karşıya yüklenecek dosyaların toplam sayısını göreceksiniz. Numaraları tıklayarak dosyaların listesini görebilirsiniz. PC'niz için bilgisayarı kapatmayan bir güç profili oluşturmalısınız. Sonra bu profili seçip, PC'nizi bir gece açık bırakıp, SkyDirve'ın tüm dosyalarla işini bitirmesine zaman tanıyın.


Tüm Konu: Windows 8.1'deki ufak sorunlar ve çözümleri!

Kaynak: www.chip.com.tr