Windows 8.1'in önizlemesi bu tarihte geliyor!

CHIP Online
08-05-2013, 17:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8.1'i deneyebileceğiniz tarih ve başlat menüsünün kaderi sonunda belli oldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... -geliyor_40250.html

Resimlerle: Windows 8 için 40 pratik ipucu

Windows 8.1'in önizleme sürümü, Microsoft tarafından sonunda onaylandı. Wired Business Conference'ta konuşan Windows başkanı Julie Larson-Green, güncellemenin herkese açık önizleme sürümünün Haziran ayında yayınlanacağını doğruladı.

Windows 8'e yeni kişiselleştirme seçenekleri, yeni uygulamalar ve Windows 8 arayüzüne özel bir dosya yöneticisi getiren Windows 8.1'in (kod adı "Blue") çeşitli yapıları, şimdiye kadar defalarca sızmıştı.

Bu arada Larson-Green, Microsoft'un yeni donanımları hakkında da konuştu ve bu donanımların "birkaç hafta içinde" ortaya çıkacağını söyledi. Larson-Green'in bahsettiği "donanımın", bir süredir dedikoduları dolaşan daha küçük Windows 8'li tabletler olması muhtemel.

Başlat menüsü hakkında da konuşan Windows başkanı, menünün geri dönmeyeceğini söyledi. Bununla birlikte Larson-Green, Başlat düğmesinin geri dönüp dönmeyeceği konusuna değinmedi. Dolayısıyla üzerine tıkladığımızda bizi Windows 8'in giriş ekranına yönlendiren bir "başlat düğmesini" masaüstünde görme ihtimalimiz hala var.

Tüm Konu: Windows 8.1'in önizlemesi bu tarihte geliyor!

Resimlerle: Windows 8 için 40 pratik ipucu

Kaynak: www.chip.com.tr