Windows 8.1 internet problemi! ACILL!!

harunyl
29-05-2016, 18:10   |  #1  
harunyl avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2016

Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarıma 2 gün önce internet bağlattim. Bundan 1 yıl önce internete giren bilgisayarım şu anda internete girmiyor. Modemimde internet var ben telefonum dan wifi ile baglanabiliyorum. Bilgisayarıma kablo bağlantısını yaptım. Bilgisayarımın sağ alt köşesinde interneti gösteren işarette bağlantı olduğunu gösteriyor. Yani ağa bağlı olduğunu ve internet erisiminin olduğunu gösteriyor. Ancak hic bir sekilde internete giremiyorum. Hatta modemimin ip adresine bile giriş yapamiyorum bilgisayarimdan. Sanki bilgisayarim internet baglantisini görmezden gelip çalışmıyor. Acaba problem nerden kaynaklanıyor olabilir. İnternette araştırdım söylenilen her şeyi denedim ama işe yaramadı. Yardım eden olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sistem Bilgilerim
padisah
30-05-2016, 18:21   |  #2  
padisah avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 178
2,190 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2013

Complete İnternet Repair
Yukarıdaki adresten indirebileceğiniz programda son seçenek hariç tüm seçenekleri işaretleyin ve "Go!" yazısının üzerine tıklayın. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Eğer sorun çözülmez ise bilgisayarınızı Kaspersky Rescue Disk ile taratın ardından tekrar Complete İnternet Repair ile onarma yapıp sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
İndirme bağlantısına ve nasıl kullanılacağına dair bir rehbere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
http://support.kaspersky.com/8092

Google taranslate ile okumak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.
https://translate.google.com.tr/translate?sl=en&tl=tr&js=y&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fsupport.kaspersky.com%2F8092&edit-text=&act=url