Windows 8.1 Update 1 RTM sızdı!

CHIP Online
10-03-2014, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, 8 Nisan'da yayınlanacak olan büyük Windows güncellemesini şimdiden, yanlışlıkla yayınladı

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... tm-sizdi_45872.html

Resimlerle: Windows'lu cihazlar için dokunmatik ipuçları!

Microsoft'un bir sonraki Windows 8 güncellemesi için bir ay daha beklemek zorundayız. Ama Microsoft, güncellemeyi, kendi elleriyle yanlışlıkla sızdırdı. Bir süre fark edilemeyen hata nedeniyle birçok kullanıcı, küçük bir Kayıt Defteri ayarıyla güncellemeye 1 ay erken ulaşmayı başardı. Ancak Microsoft, olay duyulur duyulmaz, kendi sunucuları üzerinden yanlışlıkla dağıtmaya başladığı güncellemeyi hemen geri çekti.


Tabii ki indirilen dosyalar, hemen internette yayıldı. Windows 8.1 Update 1'in RTM yapısı, şu sıralar bulut depolama hizmetlerinde adeta oradan oraya uçuşuyor. 8 Nisan'da Windows Update'ten indirmeye sunulacak güncelleme, henüz herkese açılmış değil ancak onu hemen edinmek isteyenler, biraz araştırma yaparak şimdiden yükleyebilirler. Ancak hemen söyleyelim, dosyalar her ne kadar Microsoft'tan sızmış da olsa, bu tavsiye edilen bir yol değil. 


tavsiye edilmemesinin 2 yönü var. İlki, tabii ki resmi bir yayın olmaması. İkincisi ise, RTM yapısının bazı donanım sürücülerini içermeyebileceği söylentisi.


Windows 8.1 Update 1'in getirdiği yenilikler arasında giriş ekranına eklenen "Kapat" seçeneği, metro uygulamalarını görev çubuğuna sabitleyebilme, metro uygulamalarına eklenen "başlık çubuğu" ve her iki arayüzü birbirine yaklaştıran benzer eklemeler var.

Tüm Konu: Windows 8.1 Update 1 RTM sızdı!

Resimlerle: Windows'lu cihazlar için dokunmatik ipuçları!

Kaynak: www.chip.com.tr