Windows 8'e Wikipedia sabotajı!

CHIP Online
06-05-2013, 14:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kızgın bir Windows kullanıcısı, Wikipedia'nın Windows 8 sayfasına öyle şeyler yazdı ki...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... sabotaji_40162.html

Resimlerle: İşte Windows 8'in yeni kilit ekranları

Wikipedia'daki Windows 8 maddesini düzenleyen ve Microsoft'un yeni işletim sisteminden "pek hoşlanmadığı" anlaşılan bir kişi siteye olmayacak şeyler yazdı: "Herkes Windows 8'den nefret ediyor. Arabirim bir işe yaramaz ayrıca işletim sisteminin mobil sürümü oldukça dengesiz. Kendinize bir iyilik yapın ve iPad ya da Android'li bir mobil cihaz kullanın."


Kızgın yorumcunun yazdıkları kısa süre içinde siteden kaldırıldı. Ancak aynı kişi maddeyi bir süre sonra tekrar düzenledi ve bu sefer işletim sisteminin "tam bir fiyasko" olduğunu yazdı. Site yönetimi bu mesajı da sildi ve Windows 8 maddesi eski haline geri döndürüldü. Şu an için maddeyi düzenlemek mümkün değil.


CNET'in bildirdiğine göre söz konusu değişiklikleri yapan kullanıcının IP adresini araştıran Wikipedia yetkilileri, "saldırganın" Amerika'nın Florida eyaletinin Miami kentindeki bir üniversitede bulunduğunu tespit etti. Wikipedia'nın bağlı bulunduğu Wikimedia Foundation, sayfaları bu şekilde uygunsuz içerikle dolduran kişilerin peşine düşmüyor.

Tüm Konu: Windows 8'e Wikipedia sabotajı!

Resimlerle: İşte Windows 8'in yeni kilit ekranları

Kaynak: www.chip.com.tr