Windows 8'i "onaran onarana!"

CHIP Online
21-10-2012, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un yaptığı Windows 8'i beğenmeyip onu "onarmaya" kalkışanlara bir yenisi daha eklendi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... -onarana_36547.html

Resimlerle: Windows 8'in artıları, eksileri

Windows 8'li bilgisayarları için ön-siparişleri kabul etmeye başlayan Toshiba, aynı Samsung'un yaptığı gibi PC'lerinde bir Başlat menüsü alternatifine yer verecek.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Samsung'un alternatif Başlat menüsü</span>, isteğe bağlı olarak indirilip kurulabilirken Toshiba'nın "Toshiba Desktop Assist" adlı programı, Windows 8 ile yüklü olarak gelecek. Toshiba, yazılımı şu sözlerle açıklıyor: "... kullanıcılara programlara, denetim masasına, dosya ve klasörlere, önceki Windows sürümlerinde bulunan Başlat menüsü gibi kolay erişim sağlayacak bir araç."


Toshiba, Windows 8'li PC'lerinde bulunucak olan 3 Windows 8 uygulamasından da bahsetti. Bunlardan Toshiba Central kullanıcı kılavuzlarına, destek bilgilerine ve fazlasına erişime izin verecek. Bir e-kitap okuyucusu olan Toshiba Book Place, milyonlarca içeriğe açılan bir kapı olacak. Toshiba News Place ise kolaylıkla erişilebilen grafiksel bir haber hizmeti olacak.


Toshiba'nın ön-siparişe sunduğu Windows 8 PC'leri arasında hepsi bir arada PC'ler, laptop'lar ve Toshiba Satellite U925T notebook-tablet melezi cihazı bulunuyor ve hepsi 26 Ekim'de Windows 8 ile beraber sevk edilecek.

Tüm Konu: Windows 8'i "onaran onarana!"

Resimlerle: Windows 8'in artıları, eksileri

Kaynak: www.chip.com.tr