Windows 8 için 3DMark, başka bahara kaldı!

CHIP Online
28-01-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PC kullanıcılarının merakla beklediği yazılım, Windows 8 için bir kez daha ertelendi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... ra-kaldi_38313.html

Resimlerle: 25 efsane yazılımın dünü, bugünü...

Windows 8'li PC'lere geçtiğimiz yıl gelmesi beklenen 3DMark, bir kez daha ertelendi. Futuremark'ın meşhur benchmark programı, Windows 8 için önce 2012'nin sonlarına doğru çıkması planlanmış, daha sonra da 2013 Ocak ayına ertelenmişti. Ancak neredeyse Ocak ayını da geride bırakmamıza rağmen 3DMark'tan henüz ses seda yok.


Geçtiğimiz gün konuyla ilgili basın duyurusu yapan Futuremark, suçu Microsoft, AMD, Intel ve NVIDIA'nın da aralarında bulunduğu Benchmark Developers Program ortaklarına attı.


Kesin ve yansız bir çalışma yürütmenin öncelikli amaçları olduğunu söyleyen Futuremark, bunu sağlamak içinse onca ortak şirketten bilgi toplamanın epey zaman aldığını belirtti. Futuremark, 3DMark'ın Windows 8'lere ne zaman geleceği sorusuna ise kesin bir yanıt vermekten kaçındı.


3DMark, Windows 8'li PC'lere geldiğinde, DirectX 11 için <span style="line-height: 1.6em;">Fire Strike ve DirectX 10 için </span><span style="line-height: 1.6em;">Cloud Gate olmak üzere iki demo versiyona sahip olacak. 3DMark'ın aynı zamanda Windows RT, iOS ve Android için de duyurulması bekleniyor.</span>

Tüm Konu: Windows 8 için 3DMark, başka bahara kaldı!

Resimlerle: 25 efsane yazılımın dünü, bugünü...

Kaynak: www.chip.com.tr